i learned from you

hej, hej, hemskt mycket hej
började dagen med att stressa. snoozade lite för mycket och hade inte lagt upp någon strategisk plan inför morgonen. så fick slänga mig i kläderna och fara och hämta hedqvist junior och jossan. körde rally upp till malmberget. vi kom tre minuter in i matchen, så vi missade inte mycket. maif spelade en bra match och vann med 6-2 mot överkalix. faktiskt kul att se, man dras så jävla lätt in i spelet.


några fler bilder på bdb.

skjutsade ner ett helt parti ungar. rasmus, marcus, jeppe, jonte. första stoppet vart på kp, skulle in och köpa snus. lämnade bilen på och tänkte att jossan skulle stanna och vakta för jag hade en aning om vad jesper annars skulle göra. men hon ville följa och när vi kom tillbaka hade min aning varit rätt. bilen stod ett par meter längre fram eftersom knäppungen kört iväg, typiskt honom. sen hade dom ingen plan på vart dom skulle så dom drev med mig och gjorde så jag fick köra typ överallt. tillslut visste jossan vart dom skulle så vi lämnade av dom där och sen fick hon också komma hem.



jag drivade raka vägen hem till mig och här har jag stannat hela dagen. åt palt till middag, mums. kan inte fatta att jag inte gillat palt tidigare. okey, blodpalt och sånt snusk går absolut inte hem hos mig .. frysit som en apa så jag bäddade ner mig bland filtar och så kollade vi wallander-tjuven. fast jag somnade, haha. jag brukar sällan somna till filmer, för jag blir så sur när jag missar en del. sov tre timmar, ända till typ åtta-halv nio. sen började jag fixa med bilderna igen. hoppas jag kan somna inatt, dumt annars.
ska kolla johan falk med josefinken på en stund, så det lär väl bli sent i alla fall, bad.
bye for now

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide