on top of the world

hej, hej, hemskt mycket hej
igår peppade jag bloggning, men jag var för sent ute. dom hade stängt ner inloggningen för dom skulle fixa nått. hade dock inte desto mer viktigt att berätta. hade både prisma och madame. red ut p efter stigen. galoppsträckan till skidspåret och sen vände vi. galopperade lite på hemvägen, väntade mig en busig pålle, men hon var snäll. tyckte det var skoj och försökte springa fort ibland. mysig att galoppera lite i djupsnön. det var nästan lite överdrivet mycket snö.



red bambi i ridhuset sent på kvällen. slängde på en graman så hon inte skulle dra lös mig. tyckte det funkade helt ok med den. galopperade även henne litegrann på långsidorna. jobbigt med högerglp, men sen satte vi den också. ganska duktig poa, lite svettig blev hon, jobbigt att vara lydig.

idag har jag ridit min egen lektion. min lilla grupp hade lämnat kvar ludde, sockan, lector till mig. samma vanliga visa. har nyligt ridit ludde massa, men även lector. sockan lockade inte när det vankades massa voltarbete så det blev spektotel. gick inte alls speciellt bra. han kändes slö och lyssnade inte ett smack på mig. galoppen gick lite bättre, men igenomsnitt var jag inte duktig idag.


väldigt gammal, 22 mars 2006. hahaha, dom andra
visste inte vad det stod på lappen förrän efteråt ;)


hade sen en ponnylektion. min tredje i livet. lika spännande varenda gång. det är så tråkigt med små, blyga barn. dom säger aldrig någonting. det var i alla fall bästa lektionen jag gjort hittills. så det tar sig. men ridläraryrket är nog definitivt inget för mig, hahaha. stackars barn, men dom får härda ut, nästa gång är anneli tillbaka och pinar dom ;)

tänkte slå på en rulle nu snart. har egentligen ingen som lockar vidare värst. men vad vet man, kanske finner någon som råkar vara bra. tjinghejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide