speak up cuz' i can't hear you

hej, hej, hemskt mycket hej

idag sovde jag till halv fem(!). höll på dö när jag såg klockan. lotta var sjuk och ville att jag skulle fixa hästarna. visste att soffan hade gänget i småstallen, så vem annars hade kunnat ta hand om dom. gick inte att låsa upp min bil, surprice, not. så tog mammas bil, och när jag slog på den blinkar tanklampan. pheh, då kommer hon på att det var därför hon inte skulle köra nå mer idag ;) nåja, det skulle räcka till och från stallet åtminstone. fet skillnad att köra den bilen jämfört med min, geez.

                 
                          usa, florida, miami - 18 juni 2008

skyndade att byta om och plocka av täckena från djuren. fick jesseboy på lektionen, han gick. väntade i fiket och fick höra något som gjorde mig aningens förvånad, så jag gick ner och tog ett snack med ålle när hon var klar med sin lektion. fick rätsida på lite.
jesse jävlades med mig i början och kastade sitt huvud upp och ner. jävligt jobbigt. men sen hade han testat klart och gav upp. då blev han faktiskt riktigt fin. även i galoppen, inge stark och jobbig. hoppade y:et, standard. slö häst som inte fattade glp efter första hindret, så jag fick sätta sprutt på han snabbt. la upp tempot ganska rejält sen innan första hindret och då gick det lite bättre, men fick skev eftergift och följsamhet på tvåan. när hindrena blev lite högre och lite mer hinder så gick det hur bra som helst. kom helt rätt och fick superfina språng och min eftergift och allt var helbra. så jag var skitnöjd :)

    
     hahaha, bjussar. igångridning efter sommarbetet, 2 augusti 2009.


sprang upp på us-möte en snabbis. lyssnade vad dom kommit på och så. sen berättade jag vad ålle sagt, men då hade dom redan fått andra bud som dom tänkte följa. det passade inte mig, så jag blev irriterad och sa precis som jag tyckte. ingen tyckte som mig, eller ingen vågade säga något i alla fall. var tvungen att avreagera mig och disskutera av mig med någon. visade sig att den tyckte samma sak som jag. jamenar, i alla år har jag suttit tyst och gjort som alla andra och inte yttrat mig alls. men har jag en åsikt som jag vill yttra så måste jag fan göra det. sen att folk inte accepterar det är ju en sak, man kan ju inte vara friendly med alla ;) sen att jag är sämst på att disskutera med folk som inte tycker samma, eller egentligen över huvudtaget är ju en grej, hehe.


ett gammalt us, 23 augusti 2009


mockade till valle, olle och guran. det tog av någon anledning hundra år. fan vad jag hatar att vara långsam. sen var det genomslag efter stigen så jag vågade inte ge mig ut på kungen. fick inte svar om han skulle göra annat så det blev vila. fyllde maten åt alla tre och sen hann jag inte mer. täckade på djuren, släckte, larmade och for hem. the end

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide