endlessly

hej, hej, hemskt mycket hej
for som sagt till stallet strax innan åtta och satte ut coffee och valle. började mocka alla boxarna, klarade tre på en timme ungefär. fixade lite hö och hinkar. borstade och red olleboy i ridhuset. joggade idag igen. lite mer trav bara. superfin idag också, inget att klaga på. till och med finare än igår om det är möjligt. satte ut han i hagen kring lunch, valle fick låna en mindre hage. hann vara en sväng på affären också.


kinnikinnick ♥ ev. 18 februari 2007.


tog in coffee, borstade och red ut med linno och prisma. kunde först inte bestämma mig om jag skulle våga chansa att rida ut, men blev övertalad. det skulle åtminstone gå att skritta efter stigen. satte på en graman, som nödbroms, hehe. stigen var full av träd som hängde över vägen, lite mysigt, fast samtidigt jobbigt. meterdjup snö nästan, men kändes inte som nå genomslag. så vi travade lite här och var. tur att ingen såg, för det var allt utom fint, hahaha. efter att ha ridit nästan hela stigen, vi var en bit innan glpsträckan, säger jag att vi borde möta någon kuse nu när han vart så snäll hela vägen .. och såklart möter vi två stycken på sträckan. men jag kom hem sittandes på hästen, så han gjorde alltså ingenting alls på hela vägen. jag är impad. för dom som inte hänger med så brukar inte den pållen vara så snäll att rida ut. möter man ingen ska det tydligen gå bra, men annars kan den kasta av en och sticka med den mötande hästen, även om han har sällskap. hehe, har sett hanna göra kullerbyttor över halsen på honom ett par gånger ;)


valleyboi ♥ ev. 1 maj 2007. 

gjorde klart valle för en tur sen. dressade lite i ridhuset. galopperade lite ordentligare idag. haha, jag som tyckte jag började hitta knappar i galoppen .. jag har nog ångrat mig lite. kan inte ens rida han på tygeln i galopp ;) nåja, ser då bättre ut än förr. han är så fin valleponken. efteråt fixade jag klart allt grejs, kvällsmockade och drog hem.
tänkte kolla en film nu. men vet inte vilken. två har laddar klart idag, sen har jag firrat nyaste harry potter på dvd. har sett hp tidigare, men det var ett tag sen. vilka problem liksom, hehe. well, ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide