sky's the limit

hej, hej, hemskt mycket hej
ska försöka sammanfatta lite kort vad som hänt sen sist.
helgen i luleå var trevlig. peterclinicen var inte nå speciellt för min del. fast sen så kollade jag inte så mycket. gjorde bort hästarna så snabbt som möjligt så det skulle vara klart. fotade inte en enda bild, tyvärr, filmade istället. hemresan gick finers.


kolla psykdoggelito!


kan inte minnas så mycket under veckan, höhö. red ut busvalle med soffan och olle på måndag. skrittade runt hela stigen, supermysigt. alltid lika kul med det sällskapet :) skithärligt att sitta på kungen igen, he's gr8!
red sessan på onsdagslektionen, gick faktiskt helt okey. klippte super olle efter lektionen. blev inte det snyggaste, men nu är den mesta pälsen borta och han slipper svettas och vara äcklig.
på torsdagslektionen red jag tiamo. hade markarbete, trestuds. hästen var så helvetesfin på framridningen att jag inte trodde det kunde vara möjligt. sen gick inte hoppningen så jättebra. kände mig mest som en nybbis. men det hade tydligen sett bättre ut än vad det kändes. nåja, i alla fall nöjd över själva ridningen utöver hoppningen ;)
fredag var chill. donade på i stallet. kusarna gick för hesse. the end i princip. jupp, så avslutar vi this shit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide