my inside hurt

hej, hej hemskt mycket hej
började med att jag kom för sent. skrapa rutor och sen hade min dörr damp. så den går inte att öppna. men tillslut skola, pratat med syo, sen såg rektorn mig och då fastnade vi med henne. damn, det förstörde min dag alltså.
stallet, hjälpte lo med kusarna och ridningen. red min egen lektion. fick faktiskt välja först, snäll grupp jag har ;) vart tvingad att säga ett namn, det räckte inte med vem som helst utom sockan, hehe. blev i alla fall tiamo. han var fin. jag red dåligt. sen i slutet när det började gå bra fick jag plötsligt må illa känsla. så jag var tvungen att skritta, annars kändes det som att inälvorna skulle komma ut genom näsan när jag skumpade runt. bara helt plötsligt kom det, plus att jag psykfrös, sen nästan svettades, frös igen och verkligen tokfrös. jävligt illa. kändes som att det gick över sen ett tag, men kom tillbaka. så har det gjort hela kvällen. usch, galna kosjukan kanske?
hade absolut ingen ork att rida stackars lector. så han fick stå där i sin box och mögla och samla energi. känner mig lite taskig. nåja, ihelg får han en duktig tjej på ryggen i alla fall.


lite lustigt ;)


blir trots allt luleå ihelg. kände noll pepp igår, men tror det blir bra att få lite miljöombyte. blir stressigt med två hästar som går tätt efter varann i samma klass. får slå på min turbo, om jag har någon vill säga. ska göra mitt bästa.
känns som att jag har så mycket att göra innan imorrn. duscha, packa (varma kläder!), borde plugga, fixa banken och styrlappen. hade kort och gott behövt vara ledig från skolan. men det kommer nog inte på fråga ..
blir säkert en sen natt. tänkte kolla ett missat avsnitt av idolisch när det är klart. och vetni, jag funderar på att lämna kameran hemma. det lär vara så mycket att göra ändå att den knappt kommer fram. och dessutom är det utomhus och bergis minusgrader. nämen kallt i alla fall. vi ser ju om den får plats. tjotjim

 


Kommentarer
Postat av: Julia

jo ta med kameran så kan du ju försöka hinna fota mig och alina, men bara om du har tid förstås! Älskar ju dina bilder :D

2009-10-02 @ 00:32:19
URL: http://stala.blogg.se/
Postat av: Jk

ausch. haha, tack, kul att du gör det ;)

2009-10-09 @ 03:28:39
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide