bag and tag it

hej, hej, hemskt mycket hej
vaknade redan halv nio idag. har nog inte sovit så mycket eller speciellt bra. försökte somna kring två, men vid fyra hade jag än inte träffat john blund.

tog en lång dusch och for sen på stan med morsan. det rök en jävla massa pengar på lindex. sen direkt till stallet och då var väl klockan typ ett. fyllde maten åt pärlorna, mockade och spånade åt dom båda. borstade valle och gav han lite kärlek. borstade fian, for ut och red med henne. galoppsträckan och gångstigen skritt och trav. det var himla kul, hon var så rolig den lilla ponnyn :) mockade och spånade åt henne, och fyllde hennes mat. och till fem var jag klar. jävligt impad av mig själv. erkänn att ni också blev lite impade! jävligt effektivt måste jag säga.


åkte och handlade med mamma. sen hem och käka middag och chilla.
och så bar det av tillbaks till stallet. borstade stålis litegrann och kollade när lotta hoppade, först valle och sen olle. hoj, det är så kul att se henne rida. perfektion alltså. och sen när hon rider på två av dom bästa hästarna, wosch. vilka hästar alltså.

         

hade hunnit bli psykmörkt ute alltså, riktigt kolsvart. så jag skippade promenaden hem. shit, hade bara nojat över allt som hade kunnat finnats i skogen. hade nog inte blivit rädd om det kommit en galen gubbe mot mig typ, hade bara slagit ner han. haha. nämen jävlar om någon hade hoppat ut ur skogen eller bara dykt upp mitt i allt. då hade jag dött! well, kanske pluggar lite koder. har lovat mig själv att skärpa mig nu. ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide