tired of sugar

hej, hej, hemskt mycket hej
lång dag igår. var i stallet och donade på. mockade åt pärlorna och hjälpte att lasta. nu ser jag dom inte förrän om kanske två veckor. mockade åt guleboy och gjorde hans mat. borstade och for ut på skrittur med jh och fia. gulis var lugn och fin på ditvägen. på hemvägen galopperade han på stället, töltade och lite sånt ;)
red lector i ridhuset. jenny och bollen var där, samt två småflickor med en liten isis. jag hann sitta upp på spektaklet och skritta ett par steg innan han höll på kasta av mig. det var nära. sen kunde jag skritta typ tre steg, psykbock, skritta tre steg, psykbock. ja, ni fattar. så höll han på i kanske tio minuter. rena turen att jag satt kvar hela tiden. j sa att hon fick typ hjärtattacker varenda gång han gjorde nått. haha, men tänk mig då .. så tillslut ides jag inte med honom nå mer. satt av och promenerade dom resterande minuterna. kändes onödigt ifall han fått av mig tillslut. han hade vunnit, och kul för dom andra två med en galen lös lector. njae. och han är så ful ju. tycker det är lika kul att busa så man trillar av, eller sitter kvar. han ger sig aldrig ju, ful häst.


massa rännande på kvällen. handlade drickaback till us, hem till hedan och packa grejer, malmberget med en tjej, in på ishallen, tillbaks till hedan och lämna tjejen, hem till mig och packa. när vi äntligen skulle få våran pizza i stallet så hade något barn bestämt sig för att den inte ville ha smaken den beställt utan tagit min rulle och jh's hawaii. så vi fick fara och hämta ny mat till oss och samtidigt föra jeppe och pontus till coop, sen skulle dom tillbaks på stan och seeeeeeen fick vi äta vår mat. och då var klockan kanske tio. pust.
det var natt innan vi började grilla. eller försöka göra en eld. vi lyckades inte så bra. det brann, men ville inte fastna på veden. men efter många om och men blev det fyr. så vi satt där och grillade lite maschmallows. hugo, simon, jossan, jh och jag. lite mysigt. jossan och jag tävlade om vem som kunde få in mest mm i munnen. trodde jag skulle vinna med min käft. men fick bara in fyra, kväljde, höll på spy och fick spotta ut en fort. joz klarade väl typ sju och sen fick hedz åtta. lol på mig ;) sen höll jag på avlida av all rök jag fått i ögon och hals så vi knatade in. kollade en komedi och somnade sen så gott. riktigt lugnt och skönt.


och vet ni vad. jag fick köra jessicas bil! tänka sig att hon vågade låna ut den till mig liksom, hennes ögonsten. körde visserligen bara några meter, men ändå. parkerade den på annat ställe bara. tyckte jag gjorde ett bra jobb. men det tyckte inte jossan, haha. vänta bara. snart är det min tur, snart. tjarå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide