high definition

hej, hej, hemskt mycket hej
inte den bästa uppdateringen som vanligt. men helgen har varit finfin. eller lördagen i alla fall. började med stallet, red lector och fia. sen blev det hastigt och lustigt käk på kina med sara, linda och jessica. riktigt gott :) gick sen och handla karra på gojjan och sen for vi tre till coop och hyrde film och köpte drickbart av olika slag. det märks att jag är bossen, för ingen vågade typ säga nått. så jag valde i princip film själv där, höhö. det blev disturbia och jag tyckte då den var väldigt bra. agerade chaffis hela kvällen. förutom när jeppe och pontus skulle ha skjuts till statoil. det var nästan att dom inte vågade åka med mig efter alla galenheter vi berättat ;) men tillslut körde jh sin bil dit, och jag den hem. wei, vilken ära alltså. körde en runda raggen med den också, det ni! snurrade runt en massa hela kvällen. faktiskt skojigt. det roligaste var nog när vi såg lillcarro komma gåendes. så vi tvärnita och backade för att komma ikapp henne. då började hon springa och gömde sig sen vid bron. efter många om och men hoppade sara ur bilen och ropade på henne. först då fattade hon vem det var. hon trodde liksom att det var några knarkare eller nått som skulle ta fast henne. mahaha ;) nämen, riktigt trevlig kväll faktiskt. även om den blev lite tokig, hehe.

söndagens enda värda att skriva var väl att jag testade rida lector barbacka. den lille stållen. men det gick bra tills barnen kom in på läktarn och pållen bockade iväg. satt visserligen kvar, men hamnade lite längre fram och fick jävligt ont i rumpan tack vare den beniga manken, pheh.

idag red jag spektaklet en stund, inge bus. men däremot lite knasig när jag var klar och ledde av honom lite. ja, knäppa lilla häst alltså. sen klockan fem hade jag ridlektion. gulp. inte min grej alltså. anneli gav dom hästar i alla fall. och sen försökte jag göra så gott jag kunde. men har ju trots allt bara haft lektion en gång förut för jävligt länge sen. och jag sög verkligen då. var i alla fall lite bättre nu ;) hehe.
och jo, mina pärlor är hemma igen. lagomt förvånad blev jag, trodde dom skulle vara borta minst en vecka till. men där ser man. har dom nu två dar, + guret imorrn. provar nog trimma henne med sadel i think :)
sen vart ute med bilen lite, upp på dundret bland annat för jossi ville dit. men höll på frysa ihjäl så vi for ner ganska snabbt. psykskönt att köra mammas bil. är så jävla less på min. måste se till att pappa börjar leta en ny till mig. seriöst, även om den jag nu har är i princip gratis så är det knappt värt det. blä.

nåväl, ska kolla true blood innan jag ska sova. imorrn är det 99% chans att jag orkar upp till skolan, måste ju hämta maria innan, så bäst för mig att vakna. btw, bildlöst och shit för jag orkar inte firra, tar sån tid. tjarrå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide