seahorse

hej, hej, hemskt mycket hej
måste nämna gårdagen lite snabbt så vanja blir nöjd kanske ;) kom till stallet i onödan. så jag bara var och gjorde ingenting ett tag. vaktade lilla doris lite, men hon var så vild. sen började dom bråka med fabbe som inte ville in i spolspiltan. men efter ett tag hade vanja inte tid att tjaffsa med honom och jag kunde inte se henne ge upp. så jag tog över. och när jag hållt på med honom ett tag så gick han in! helt och hållet min förtjänst. haha, nä, det var väl vanja som gjorde grovjobbet. men jag tar ändå emot all creds själv, hahaha. sen utmanade jag ödet och tog ut fabs och provade gå in igen. och då gick han in direkt. phuh. sådär, då var gårdagen sammanfattat ;)



idag sovde jag till helvets tjugo över fyra. hoppade snabbt upp och gjorde mig klar och for sen till stallet. borstade och red guran. blev lite dressyr. men det gick inte bra. eller tjao .. jag var lite slö och guran kändes så stor och jobbig. men i slutet efter lite galopp så travade hon superfint. och jag tror att jag blev lite bestämdare också. och sen skrittade jag av och längde tyglarna succesivt och då var hon också kalasfin. busgurre var nog nöjd när hon fått jävlas lite med hennes favoritmänniska ;)



tog cykeln hem och nu tänkte jag kolla när dom rostar björn gustafsson. fybubbelen vad komiska dom är komikerna, haha. sen blir det nog kanske lite plugg. behövs liksom. ska försöka att inte sova bort hela dagen imorrn. kanske göra stallet på fm. well, ha en trevlig kväll. ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide