golden tooth

hej, hej, hemskt mycket hej
bara sovit kring två timmar idag. pluggat hela långa natten. fyfan vad trött jag var och ögonen bara sved och var helt röda. pluggade lite till innan jag skyndade att göra macka, slängde mig på cyklen och trampade till vägverket. kände ingen nervositet, skönt. kändes som att jag kunde nästan varenda fråga. vilket jag förstås inte kunde, men det kändes skitbra. och ni skulle hört lättnadens suck när det stod med grön text på skärmen, Godkänd. Hell yeah, one down, one to go! nu kör vi.

hem och redigerat klart alla marros bilder. knappt någon såndär outstanding, men det kommer väl fler chanser. somnade en liten stund också och tröttheten gnagde och jag frös som ett as.

tvingade mig till stallet. skulle hinna rida lector innan lektionerna. när jag stod där och borsta surkarten insåg jag att han stått på box hur länge som helst. och det lilla psyket, höhö. när jag snurrade lädrena där i ridhuset rörde sig josefin och dogge på läktarn och vipps sa det så kastade sig hästen och jag tappade han. whatthefuck, jag som brukar vara bra på att hålla kvar tygeln. nåja, han sprang runt och bockade och hade lattjo. sen fångade jag han, skickade ut josefin och satt upp. höll hårt i hatten till en början.

men när en kvart passerat och det var fem minuter kvar hade han vart kossalugn. men då ville han ha lite skoj. lotta och valle hade kommit in och skulle longera. så lector gjorde lite cirkuskonster, jag som var helt oförberedd satt studsandes där ett tag innan jag fick smaka grus. det var som att jag släppte allt, armar, ben och bara lättade. haha, jävla pålle. men schysst att han skickade mig just bredvid pallen ;) upp igen, rida lite mer. fast nu satte jag han i arbete och hade lite kortare tyglar, hehe. som vi misstänkte provade han igen och levde loppan. jäklar vad han höll på. men jag har ju ganska bra balans egentligen (hihi, dagens? ;)) så jag satt kvar så fint. sen började han takta och dampa så vi fick trava lite. kändes konstigt så när han chillat tackade vi för idag.

borstade och pysslade på valle. kirrade höet. sen lektion. hör och häpna, jag fick sockan! haha, jag avled. jag är dömd till sockan föralltid. haha. men han var så mysig och go när jag gjorde i ordning honom. och ni ska bara veta hur bra ridningen gick alltså. helt amazing. skitfin var han hela lektionen. så jag är hyper nöjd. och nu gör det inget om jag är dömd att spendera massa lektioner med honom, såvida han tänker fortsätta vara sådär jävla fin :)

borde egentligen gått och lagt mig för längesen. men tog en powernap vid nio och nu är jag faktiskt ganska pigg. vill till och med kolla en film innan jag stänger ögonen. får se hur det blir. imorrn ska jag till skolan på möte. suck, men skönt att komma igång i alla fall.
sorry för evighetstexterna jag börjat skriva. och idag ids jag inte anstränga mig och ladda upp massa bilder. tråkigt, men ack så är det. tjing

Kommentarer
Postat av: Stina

sv: Nä, man vill ju som inte slakta. men vad gör man? Han har ju ganska många krav på sig. Han måste stå tsm med ngn, har astma & är 21 då han ska iväg.. Sen vill man ju att han ska hamna till rätt hem oxå. Man vill ju inte att han ska säljas vidare.

Okejokej.. du får väl höra av dig när du kommer till byn, om du har lust med en ridtur!

2009-09-15 @ 09:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide