think twice

hej, hej, hemskt mycket hej
har haft ett superlångt möte på skolan idag. två timmar tog det, phu. men nu är det fixat och bestämt. har fått mitt schema och imorrn börjar jag skolan. hade lite tur och fick välja lite lärare. vet ju typ inte vem som är vem och vem som har vad. men valde bort dom som jag inte gillade när jag läste kursen första gången ;) fast i engelska blev jag tyvärr inte av med hans. suck, men det kanske kan vara en fördel? nja, vet inte riktigt. han är så jävla jobbig. och irriterande .. men som mitt schema ser ut nu så av 17 lektioner är 11 med min gamla klass.
kommer läsa multimedia, grafisk kommunikation, mediaproduktion, svenska b och filosofi med klassen. + projektarbete. sen utöver det indval/språk finska, samhällskunskap och engelska b. ska försöka kämpa nu och bli lite duktig. blir nog lättare när jag har bil och körkort.


stallet och snabbade mig med spektakel. skrittade han i stora medans barnen byggde fram massa hinder. men han var snäll hela tiden. kanske för att jh gick bredvid när vi planerade vårat projektarb. sen fixade jag allt åt pärlorna, förutom borstning. haha, den ena rullade i spånet och den andra i gruset, bussiga klubben ;)

nåja, kanske dags att sova nu. vända på dygnet lite nu när jag har skola igen. imorrn blir inte så tungt, börjar först halv tolv. men torsdag och fredag blir tuffare. tur att jag inte har så långa dagar :) godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide