smoke on the water

hej, hej, hemskt mycket hej
ska försöka ändra mina sovvanor nu, men det är fan svårt. kunnat somna om även om dom hållt på och riva balkongerna just utanför mitt fönster.

tog med mig hunden till stallet. tyckte så synd om honom. det spöregnade ute, så hunden var jävligt bitter. men vi sprang lite och försökte snabba oss så han skulle bli varm i kläderna. släppte honom lös sista biten och han var ganska duktig ;) borstade stålis och promenerade med honom i ridhuset. dogge gick bredvid, men när vi var ensamma släppte jag honom. jäklar vad lycklig han blev. sen kom det två andra kusar och då började han springa kring benen på den ena, som inte gillade hundar. men well, hon knackade inte så lite får hon skylla sig själv.


 hade fast han en stund och mitt i allt pep olle och flög åt ett håll, och dogge blev så rädd och flög åt andra, hihi. han ska ha respekt för hästarna. sen i stallet fick han leka med shakiralottas två hundar. den ena var lite liten för dogge och den andra lite stor. men det gick i alla fall och dom busade hur länge som helst, helt nöjda. så gissa en liten valp som slocknade direkt när vi kom hem, haha. och alldeles nyss trillade han ner från sängen. han kröp närmare och närmare kanten och plopp så trillade han. jag tror lillen trodde att jag knuffat ner honom, så han knatade iväg och la sig på annat ställe. men kom snabbt tillbaks igen ;) söten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide