must have ripped a few

hej, hej, hemskt mycket hej
inte gjort nästan nått idag. men ibland kan det också vara lite skönt. fast på kvällskvisten märkte jag hur orastad jag var. höll på med ticks och var lite hypad, hehe.

typiskt att nätet skulle börja tjorva när jag skulle överanvända det. men efter många om och men lyckades vi firra det. så nu har jag också fixat ner typ femtio filmer. hade en lista på dom jag ville ha. sen blev det bara fler och fler, hehe. har massa kvar ännu och typ minst tio serier. men jag tror inte det får plats hem nånstans. om ens det jag nu har ryms. nåja, om inte annat kan jag ju spara den som önskelista till senare ;)

ska nog kolla en av filmerna nu. om jag orkar hålla uppe ögonen.
nu regnar det som bara den ute. länge sen det regnat för mig. har ju lyckats undvika regnet när jag förflyttat mig runt på olika platser. nåväl .. imorrn blir jag ensam på fm. ena skola, andra jobb. sen får vi se när man kommer hem. har ingen brådska egentligen. skönt att knappt behöva lyfta ett finger from time to time. orkar inte skriva mer nu. och snart blir jag förbannad om inte usbt snabbar på. mHm. hejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide