i can't feel

hej, hej, hemskt mycket hej
ihelg har jag varit nattvakt på stallet. det har ju varit tävlingar för dom som inte hållt koll. började fredagen med att stressa klart massa saker som skulle göras. var sen uppstallningsanvarig och satt och tog emot folk och guida dom rätt.


fotat en hel del bilder under helgen. har försökt spendera mycket tid bakom kameran. trivs med att fota massa. hade lätt kunnat fota klass efter klass, ekipage efter ekipage en hel dag utan att lessna. försöker alltid få bättre bild än den föregående och om någon inte blir bra kämpar jag för att få nästa bättre.
men nu har jag snålat lite. hade bara 650 bilder att redigera på söndagen. raderade alla direkt som inte var godkända. hade höga krav, så var dom minsta dåliga rök dom bums. endast hemmaekipagen eller dom som ville att jag skulle fota mycket fick en blandad kompott av bra och inte fullt lika bra ;)
hade velat lägga ut några stycken bara på skoj, men vet inte vars jag ska göra det. kanske på pixbox. det var ju ett tag sen. så kan dom som vill kolla typ.

groomat lite också på pärlorna. båda fick priser! dom var klockrenast i söndagens 130. olle vann också meetinget. och roligt att lotta och bollo vann meetingets lättklass. på vinst i två av två starter i 110.


måste komma ihåg att påminna mig själv. var aldrig mer nattvakt. vet varje år att jag inte vill, men glömmer nog alltid bort hur illa det verkligen är när jag låter mig övetalas. hoj. men en del kul lyckades vi ha.

idag har jag tagit det lite lugnt. for på ärenden med morsan en sväng. men inge roligt hände. sen stallet och tog det mer lugnt tills jag skulle ha lektion. nybbisar nästan. bara ridit lilla ridskolan tidigare. en hade inte ridit alls på ridskola. så ja, lite spännande. men det gick bra. jag tyckte det var roligt. men som vanligt tveksamt att barnen tyckte samma. dom fattade väl inte vad det var för cpskadad person dom var tvungen att stå ut med ;) 
jag som är så dålig på att ge instruktioner och det teoretiska. bättre på praktiska grejer, hehe.


sen på kvällen grillade vi lite korv och masche vid gångstigen en bit från småstallen. satt där ganska länge och myste vid elden. superduper skönt. hade kunnat sitta framför en eld med trevligt sällskap flera timmar. mysfaktor +en miljon. me likey :)

mhm, längtar till imorrn. får se om morgonen får plus, beror på. sen blir det hoppträning på kvällen. wosch, spännande. kommer väl trilla av som vanligt. men har varit så hoppsugen länge att det ska bli superlattjo i alla fall :) aja, ska nog göra annat nu. kan slänga in några fler hoppigare bilder i ett annat inlägg senare kanske :) hejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide