the music dies

hej, hej, hemskt mycket hej
har ju som haft camme hela helgen så har mest pysslat på med honom.
igår hade jag tur för hästen var inte så värst lerig, phuh. red ett dressyrpass i ridhuset med honom. ställde lite mer krav på både mig och hästen. några fina stunder hit och dit. men hade behövt en lektion snart så jag inte lägger till massa olater och fula saker.
fick ju även se ridfilmssnuttarna från dagen innan. hehe, det kändes tusen gånger värre än det man kunde se på filmen. men vissa saker syntes tydligt, riktigt så man fick skämmas ;) men ronny var så söt så.

           

efteråt tänkte jag klippa manen, men det visade sig att det gick och rycka den. det trodde jag inte. men söta hästen verkade tycka det var jätteskönt. för han hängde ner huvudet, vilade med bakbenet, hängde underläppen och blundade. sen gäspade han och bara stod där. blev inte så superbra ryckning, men lite finare än innan i alla fall. klippte svansen lite och trimma örontofsarna.
han verkar tycka om det mesta pyssel man gör med honom. när vi badade tog det allt som allt nästan en timme, men han bara stod där och gäspade lite. när jag rengjorde en knöl slutade han äta och stod och filosofera och väntade tills jag gick ut och stängde dörren. så söt. men han är inte så jätteförtjust i att bli borstad, men allt annat pill och mys går hur bra som helst :)

idag har jag och marro börjat måla planket med färg. igår målade vi ju upp alla skisser på människorna och det med blyerts och sen fyllde vi i kanterna med svart. så snart borde det vara klart.

            

red ut ronnyn med sofia och jesse. kunde inte kännas mer tryggt ;) han var cool som bara den och hade inga problem att gå sist, först eller bredvid. skönt. red alla gångarter hela stigen. första galoppen härjade han på med skallen, nästan så man önskade att man haft en martingal då. men sen efter sträckan gick det bättre och kom på hur jag skulle undvika att han skulle göra så. båda hästarna verkade då nöjda över att få komma sig ut en stund. jag tyckte då också att det var mys.
pysslade på med honom lite efteråt, han är så söt när han verkligen uppskattar allt. så snäll och väluppfostrad och social. han får mer och mer plus :)

målade mera hinder på kvällen. eller us hindrets bommar åtminstone. har även fixat en planka så det går att ha det även i högre klasser typ. blev rätt så tjusigt. ska bli spännande när allt är klart och det. fortsätter och gör nog klart det imorrn. woop. that's about it, the end.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide