i feel like a monster

hej, hej, hemskt mycket hej
i fredags var vi hos jh hela kvällen. käkade pizza och drack sen några cider. kollade en gammal film, skruva den som beckham. småkollade sen lite tv i jhs rum och flummade lite ;) mitt sms till monica från hedans mobil var ju bara för bäst. tyckte dock inte hon och säkerligen inte monkan som nog hade lagt sig vid det laget. knallade hem först vid tre på natten.

körde sovmorgon på lördagen. for till stallet kring ett och mockade, fyllde mat och sånt till maddis. skjutsade mamma till jobbet innan halv tre, lämnade bilden där och gick till islandan. kollade när jhs lag spelade match. skulle ha fotat, men det var så kallt att jag inte fick så många bilder ;) satte mig där i fiket med jeppe och pontus och där blev jag fast med jossan och dom och massa småkillar som kom.


sen drog vi direkt till stallet och borstade pållarna. red lite dressyr i ridhuset. provade dressyrsadeln. körde faktiskt med långa läder också för att vara mig. säger bara en sak, madde var hur fin som helst! så jävla kul. haha, visst såg det säkert inte fint ut hela tiden eller så, men det kändes super. kunde fatta vänstergalopp med bara höften i princip. och känslan jag fick i avtravningen, flera gånger .. wosch. hon tog jämt stöd på båda tyglarna och orkade bära sig i en lagomt låg form och travade på fint. kul, kul, kul. och efteråt fanns det inge blod på schabraket, så den sadeln sitter alltså bättre. såg dock att hon tappat två sömmar på en sko.

senare på kvällen körde vi lite bil. ju senare det blev, desto mer skämde vi ut oss. geez, allt blev bara mega pinsamt, hahaha. men skrattat har vi då gjort, så tårarna sprutade nästan. hahaha, fyfan vad kul.


Kommentarer
Postat av: jh

måste du alltid ta de fulaste bliderna på mig? :/ hojj, man får ju skämas för hur man ser ut :(

2010-01-16 @ 13:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide