on the dancefloor

hej, hej, hemskt mycket hej
igår började jag dagen med att fara till stallet klockan åtta och släppa ut madde och clatch. mockade åt madz och valle. spånade lite åt dom + olle. fyllde maten och gjorde allting klart. städade även valle och olles skåp innan jag for hem igen.

for till isladan vid tolv med jessica och marina. matchen började inte förrän kvart i två. så jag blev med på bland annat en promenad med jhs lag. sprang sen in och ut genom omklädningsrummet med henne. tycker det är pinsamt. så jag kollar i golvet och går just dit jag ska, haha. hann kolla lite av matchen som var innan, dom förlorade.


hittade en bra plats att fota på under jhs match, satt med jossan och ronja. fotade genom glaset, och det funka. blir lite närmare, och på samma nivå. fast med facit i hand så spenderade jag mer tid på att kolla spelet än att få bra bilder. det ska ändras till nästa gång! dom vann i alla fall.

            

vi for direkt till stallet. började dona med maddes lösa sko som nu hade hamnat helt på sniskan. fick lös den efter många om och men, sen tänkte vi banka på den igen. jh fick sköta det jobbet eftersom jag inte kan hålla benet ordentligt som man ska. gick super ena sidan, men första sömmen på andra sidan åkte för långt in så när vi skulle ha ut den så tappade vi tålamodet och drog bort hela skon. när jag skulle hjälpa ut en söm så slant mitt verktyg och jag körde in den vassa sömjävel i tummen. aj liksom. pajade mina ridbyxor också. så både jag och jessica vart allvarligt krigsskadade efter den pärsen.

               

red en stund i ridhuset idag igen. testade ju hoppsadeln + padd. hon var faktiskt ganska fin. lite jobbigare än sist, men ganska ok i genomsnitt. jossan fotade lite och hann se en bild från hästryggen och kunde korrigera mina händer. har ju så korta armar att jag lätt vill hålla dom för nära mig. men nu tänkte jag nästan hela tiden på att flytta fram dom. tyckte det blev grym skillnad :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide