we want to be friends

hej, hej, hemskt mycket hej
har ärligt talat tänkt blogga sen i förrgår, men internet har varit så långsamt att jag faktiskt somnat framför datorn. men då tar jag igen mig nu då.

hade madde i förrgår, vi red lite dressyr i ridhuset en halvtimme ungefär. hade på gramanen också. men jag gillar inte riktigt att rida med den. fast det underlättade när hon blev lite dragig, och så blev det lite stabilare i galoppen.

hann klippa stålis innan och sen snabblonga honom en stund. han brukar ju vara ganska störd att klippa, men nu hade jag honom i boxen och fick låna en mindre sladdlös. det var grymt och olle var hur lättklippt som helst då :) jag hade fast kunnat klippa tio hästar med en sån.
klippte valle dagen innan med en vanlig och det gick inte så bra. för det första trillade skären av när jag tog ett drag under magen. sen ville dom aldrig riktigt sitta ordentligt och allt blev bara pannkaka. sen efter att klippt halva hästen blev han störd så jag provade flytta honom till skötspiltan. då gick det kalas, till och med halsen och upp mot huvudet. sista biten tog sara med hennes maskin eftersom den jag hade inte kändes hundra.

ska hjälpa med madde nu tills hennes matte blir frisk. för min del hoppas jag det tar länge, för det är så kul att ha henne. så igår städade jag och fixade hela skåpet, rensade borstpåsen, möblerade om på boxen och lite sånt. haha, får se vad linnea säger när hon ser det. men då är det ju bara att flytta tillbaka allt på sin gamla plats. jag gillar ordning och reda, och ibland är det inte så farligt att städa ;)



red dressyr med henne igår också. utan graman och typ en timme. galopperade lite mer än vanligt. hon var faktiskt riktigt fin redan från början. jättekul :) hon blev supersvettig och fick ha två fleecetäcken på sig ett par timmar. sen kom jag tillbaka senare på kvällen och bytte.



Kommentarer
Postat av: currr

alltså jk. nå förtjänar du en egen pålle alltid!!

2010-01-10 @ 21:20:07
URL: http://carolinelindkvist.blogg.se/
Postat av: Jk

hehe, snäll du är, gulledej :)

2010-01-12 @ 12:38:54
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide