the bird and the worm

hej, hej, hemskt mycket hej
kunde inte sova längre, vaknade halv fem. konstigt nog, fyra timmars sömn brukar inte vara tillräckligt.

i onsdags jobbade jag från åtta till efter tolv. senare på dagen red jag madde, satte jag fram några småhinder i ridhuset. lo tyckte jag skulle göra det. så jag red lite dressyr en stund och började sen småskutta över hindrena. när jag red på första lilla så stannade hon. men då sa jag åt henne och tog om det och då gick det bra. red på det från båda hållen och samma med hindret på andra sidan. inga problem. vi var grymt samspelta. red sen själva övningen ett par gånger. gick också assmidigt. hade balansen i stigbyglarna idag och allt kändes super. värsta bra ibland att hoppa lite ensam, då måste man tänka själv en del. provade göra lite snävare sväng, som en volt runt hindret och det var inte heller någon större svårighet. haha, lydnadsövningar och markarbete funkar finemang, men annat verkar inte gå så bra ;) ska markarbeta lite på lördag tror jag nog. det sliter typ inget ändå och är bara bra träning för mig och madde.


red lector på lektion sen. gick halvbra. han kändes seg och slö. men jobbade på i en bra låg form. fick snabbt ge bort hästen för att gå till ponnylektionen som jag skulle ha. lotta startade dom medans jag hämtade mitt papper. sen gjorde vi en deal. hon tog lektionen och jag gick och mockade till hennes hästar ;) hade sen ponnylektionen sju till åtta. ponnyerna var lite slöa, så det blev lite hårdkörning för ryttarna. dom fick inte sakta av till skritt och vila förrän alla travade samtidigt och höll avstånden. dom tyckte nog bara jag var tjorvig, heh. men börjar komma in mer och mer i det där med ridlärarleken. fast jag är långt ifrån bra. långt ifrån okej ens, haha, men det funkar.


igår var det askallt ute. inte roligt. på ridlektionen var det teori, så då kollade vi lite hickeykurs. fan vad sugen jag vart, hade velat vara med. hade kvällsfodring också. hade hunnit mocka till åtta hästar innan min lektion och sen kom linnea och hjälpte. när vi hade fodrat klart gick jag och red maddis. hade tänkt skritta ut, men kylan förstörde allt. så det blev skritt i ridhuset barris. sen for vi hem strax efter tio. tjarrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide