it will not work

hej, hej, hemsk mycket hej
är nu landad i norrland. sitter i vardagsrummet i hortis och ska snart gå och sova. idag har jag inte gjort desto mer. sovde till kanske två-tre, men legade och halvsov längre. gick inte upp förrän vid fem kanske. gick in och läste tidning. har ni sett valle i ridsport förresten?
gick och gjorde stallet, in och käka och sen ut igen och packade upp och gjorde lite allt möjligt. duschade och gick inte därifrån förrän elva nästan.

igår körde vi ju inlandsvägen hem för att tjäna 10 mil. men nånstans efter vägen, bortanför storuman i alla fall var det fett med vägarbete. dom skulle reparera vägen. dom hade tagit bort all asfalt så det var bara stenigt och massa stora gropar. i flera mil. det gick inte ens att köra femtio där. vi pratade om vilka superdäck det var eftersom vi inte fått punka. sen ringde anitha och sa att en navis hade flygit åt tjottaheikki och då hörde jag att det lät åt helvete fel. så hoppade ur och kolla. javisst, punka!
säger bara tur att tommy och bjarne var med, och att vi hade transporten! domkraften orkade max 2 ton, bilen med hästarna vägde säkert 3,5 ton. så det var bara för tommy att komma tillbaka med trallen och lasta om hästarna fort. det gick bra, tur att dom är så coola.
sen bytte gubbarna däcket. vi har sagt tidigare att vi aldrig vill få punka eftersom ingen av oss kan byta däck, hehe. inte för att vi hade fått upp muttrarna ens skulle jag tro. nåväl, tompa drog hästarna och vi kunde fortsätta köra bilen. tidsplanen sprack lite kan man lugnt säga. det vart mörkt och innan vi var hemma var klockan typ halv två på natten.
och innan jag var i säng var klockan tre. var tvugna att fixa boxarna och vattnet så hästarna fick direkt gå i hagen. sen ville dom inte in. fick gå och hämta valle, det händer typ aldrig ;)

nåja, nu börjar jag få ont i rumpan av stolen. så ska skynda vidare och sen hoppa i säng. gnight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide