rocky road

hej, hej, hemskt mycket hej
sitter nu i bilen igen. släpet har vi gett till tommy, så nu får vi köra fortare ;) är på väg till östersund. har just bara stannat, lotta tankar mat till sig. huh, jag har ont i skallen, men ska dricka min cola och se om det går över.

igår gick det bra på tävlingen. olle gick 130, petade dock ner ett hinder, men nu var han bra. riktigt duktig :) valle gick 140. det var en a1a. han hoppade superbra, men på sista kombinationen rev han c-hindret, damn. det var sju som gick till omhoppningen. och valle blev åtta och fick rosett. sen blev lotta och valle 3a i norrlandsmästerskapet! g-rymt! :)

stannade då som sagt en natt till i sundsvall. jag fick sovmorgon äntligen. eller jag klev ju upp innan sju och matade dom, men kunde sen sova till elva. fast tog ett tag att somna om faktiskt, hade nog vant mig vid att kliva upp tidigt, hehe.
verkar som att kusarna ska bo i ett privatstall tills vi får flytta dom till tävlingsplatsen, travet i ösund. det blir kanske imorrn eller senare. vart vi bor vettefan. vi har ju som aldrig vart där så det blir spännande att se allt nytt ;)

jaja, kommer inte på nått mer att skriva justans. så på återskrivande då. ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide