bury my castle

hej, hej, hemskt mycket hej
ligger uppe i min lilla koja just nu. fryser faktiskt lite. första gången på jag vet inte hur länge. hoja, det är så kallt här i inlandet. annat är det med kusten, haha. vi som haft sånt flyt med vädret ..

flyttade in på östersunds camping igår efter att ha lämnat hästarna i stallet i brunflo. det var bland de mest kompakta stall jag sett. det legade just vid en fotbollsplan och en mc-klubb. ridplanen var som själva gården framför stallet och hagarna gick som just runt. men det funkar ju det också. bara en häst hemma i det stallet. en liten islandshäst som fick fång förra året och inte får gå på bete nu.
det var en trevlig liten gumma som ägde den. hon pratade på och berättade massor för både mig och lotta. hästen heter gestur och är 26 år. och den kom från island till henne när den var sex år, så hon har alltså ägt den i 20 år. ganska imponerande va? det är hennes lilla ögonsten som hon är till flera gånger om dagen och pysslade med den och sånt. så gulligt. även hon som fodrar morgon och kväll åt valle och olle.

igårkväll käkade vi buffé på hotellet som ligger granne med campingen. god mat. jag lärde mig också att dricka öl. nämen nu vet jag att det faktiskt finns drickbar öl också ;) sen sleefa jag tills anitha väckte mig alldeles för tidigt på morgonen. typ halv elva ;) åt en macka och gick sen efter ett tag och vilade. dom andra drog och golfa, så vilade på ett bra tag och sen gick jag till husvagnen och latade lite till med lotta och merre.
vi gick på en prommis och kollade området och även travet. gräsbanan såg minimal ut. typ mindre än våran hoppbana. spännande och se om gräset håller både ponny och häst flera dagar.

tröck en pizza på vägen till hästarna. mums, jättegod pizza :) fixade med hästarna. lotta red båda en stund. fixade lite mer och drog sen tillbaka till campingen igen. tror det är första gången jag lever campingliv. men det är lite mysigt. fast det är nästan bara norskar hära. har bara hört norska i alla fall, heltokigt.

skulle ju inte skriva så här mycket, men skitsamma. bara att härda.
jag är grym på ordbajsande ju :) snart ska jag sova tänkte jag, nighty.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide