left inside

hej, hej, hemskt mycket hej
.. det slutade med att jag var vaken hela dagen och åkte hem med bjarne på em. överraskade mamma med att komma hem. hade lurat henne lite ..

igår cyklade jag till stallet innan lunch. skulle och hämta hem tiamo från betet. inte för att jag förstår varför jag skulle med. dom klarade sig ju ganska bra själva. inte för att det spelar någon roll så, men ja. han hade rejält fula sår på båda bakbenen. spolade dom rena medans vi försökte få tag i vet. efter lite hit och dit kom veterinären och hjälpte till och sa vad som skulle göras. så vi försökte reparera stackars tiamo så gott vi kunde. han har sån otur, fina lilla hästen.

for tillbaka dit på kvällskvisten och tog det lugnt, andades häst och snackade med lite stallisar. sen när vi skulle hem och for på jakt efter never stops så såg vi pfon. hon bad oss komma och snacka. så vi gittade till kyrkan och pratade en stund innan vi åkte hem och sov.



idag fick jag kliva upp tidigt som fan. skulle hämta lillasyster och hunden från tåget. bara för att hon också ville överraska mamma. nåja, morsan förstod nog vad jag skulle göra. för hon råkade vara vaken och funderade vars fan jag skulle så tidigt. hade inte kommit på någon bra lögnplan så det lät nog lite suspekt.
nåja, hem kom dom. jag skulle sova mera. men läste massa skvallertidningar istället och en halvtimme innan min klocka skulle ringa kom jag på att jag skulle vila lite ändå. sen fick jag sova lite mer och tillslut orkade jag knappt kliva upp när jag väl var tvungen.

käkade lunch på fraz med sofia och julia. sen till stallet. började bygga på vårat plank till hindret. höll på i flera timmar att såga, mäta, hamra och spika. shit, det var en pärs. men satan vad händiga vi är jag och soffi! vi vart jävligt imponerade av oss själva, resultatet var grymt bättre än väntat typ. och med tanke på att ingen av oss gjort sånt förut. träslöjd på grundskolan är grejen, haha. målade bommarna och sen även det färdiga planket. måste måla ett varv till innan det bästa kommer på. åh, vad kul att vi kommit sån bra bit på vägen. det kommer bli awesome! sen målade vi en extra detalj på några andra hinder. fan vad duktiga.


första bilden är planket omålat, andra målat + linslusen caroline ;)
det är långt ifrån klart, det lär bli cpsnyggt när vi är färdiga med det.


tillslut hade vi blivit utelåsta från ekonomidelen. där nycklar, pengar, kläder var. min bilnyckel också. haha, så vi försökte hitta en lösning. tvingade i princip sara att ta cykeln ner för backarna för att rädda oss.
sen kom vi på att vi lämnat dörren från läktaren öppen. men såklart hade någon nogrann varit och låst. så då dog vi lite igen. men smarta som vi är kom vi på att vi kunde gå under läktaren och sen in på rätt ställe. så flum och dum tog sig dit dom skulle trots allt. that's it. hejpa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide