smiling parship

hej, hej, hemskt mycket hej
vet ni .. idag har jag namnsdag ;)
äntligen sommar eller vad säger ni .. 20-25 grader ungefär och strålande sol. enda nackdelen är ju då att man spenderar flera timmar mitt på dagen i en bil. och den har inte ac, hehe. jag la mig över sätena i baksätet och halvsov efter dokkaskorsningen mer eller mindre.

for förbi mina kusiner. fint att båda har lägenhet i samma hus, samlade och lättbesökt ;) men bara sara var hemma. var bara en snabbis och for sen på stan. morsan skulle på lush bara. åt på donken med heidi sen. damn, det var inte lika gott som jag önskat. men flurryn var grrym ;)

gick husesyn här hos min andra kusin, som inte bor så värst långt från dom andra två, haha. han är inte hemma, men hans tjej är ju som det. superduperfint. inte bara inredning och allt, utan själva lägenheten också. dom har en lyxig inglasad balkong, som går att öppna och allt. så fint och fräscht. nu vill jag flytta hemifrån, haha.

och så önskar jag mig en stor, fin stuga med ängar och nått som kan funka som stall. gärna i piteå, där är det bäst. tänk vad mysigt att vara i sin stuga hela sommaren och nån häst på det så man alltid har nått att göra.
haha, dream on.

ska chilla vidare nu. imorrn blir det kanske en genomgång på stan. jag suger på att shoppa, snål som man är också. men kanske, kanske hittar nått. kan ju lugnt säga att jag behöver kläder, men det är som det är. sägs ju att det ska bli mulet imorrn så då kan man ju ändå roa sig med det.
see u, ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide