white sparrows

hej, hej, hemskt mycket hej
sitter nu i min ensamhet i lastbilen. haha, men det är lite mysigt det med. nej, nu ljög jag. det är fan inte mysigt alls här just nu. det blåser så hårt ute att hela bilen gungar till och från och jag är fortfarande fuktig från regnet och jag fryser arslet av mig när jag inte orkat stänga vädringsluckorna.

tänkte att jag skulle kila iväg till statoil och kanske köpa nå karra och typ äppeljuice. men vet inte hur det blir med den saken. kommer ju blåsa bort eller åtminstone frysa ihjäl. bäst att sätta på sig den fodrade jackan dåra.
har klockat promenaden till stallet från bilen imorse. det tar åtta minuter när jag genar över banan. så efter att jag gett morgon så har jag gått 16 minuter. och idag har jag letat duschen bland annat och gått runt hela banan. tar typ 13 min på ett cirkus. så den vägen har jag knallat twice. och plus att jag genat ett antal gånger mer idag, gått till banan and so on. det blir ju lite daglig motion också. finns alltid nått bra i det dåliga ;)

imorrn börjar tävlingarna för hästarna. men tidigast klockan två. så det är chill. håller en tumme att solen kommer. och värmen. var trots allt 24 grader tidigare på dagen, innan regnet kom lite och det började mullra. jag önskade mig åska.

nåja, funderar på om jag ska kolla en film på datorn. har sparat dear john på usbet ett bra tag nu. men snart återvänder vi ju hem, så idag känns som en bra dag att kolla den. ska fodra kväll åt kusarna kring tio så lär väl få pausa mitt i filmen och forsätta sen. amen, bäst att tjappa nu om jag ska få nått gjort. ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide