you've grown

hej, hej, hemskt mycket hej
idag har jag och linno börjat fixa i vårat omklädningsrum. blev inte klara på långa vägar, men en början. snälla alfie ska hjälpa oss litegrann med the main problem, sen ska det nog gå bra. ska ju fixa mer krokar, spegel, mer skoställ, mer duschdraperier, hårtork och plattång. sen fler krokar i dom andra omklädningrummen. ska bli nice.

borstade sen camsi. red ut med anneli och manga i regnet. var draghjälp. han var då ingen hårding och tyckte vattenpölar och stenar var extremt konstiga. från att bo nästan mitt i stan i stockholm till skogen, vilken läskig grej ;) travade mestadels för att inte drunkna. men det var ganska mysigt i alla fall och som tur var så var det inte så kallt regn, bara väldigt blött.

hyrde en film och kollade med familjen. shutter island hette den. och jag tyckte inte att den var speciellt bra. hängde som aldrig med och den var lite skum. så minuspoäng till den.
nu ska jag snart sova, och önska mig fint väder till imorrn så jag kanske får med mig folk som vill spela fotboll, volleyboll eller nått annat kul :) ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide