my birthday today

hej, hej, hemskt mycket hej
idag blir jag 19 bast. hårt, vilken mardröm. liksom vem fan vill bli nitton? när man är liten längtar man till 15, sen 18 och tillslut 20. allt där emellan känns bara onödigt att fylla. nä hoj. jag känner mig seriöst jättegammal. och en sak till .. kommer nog aldrig växa upp i huvud och sinne, pinsamt då att vara så många år i siffror ;)

kom hem i fredags. skulle köra touaregen till gälka igen. blev så sent på em innan lo kom, så fick som tur var stanna en dag till och köra hem sen fredag fm. drog en thai och storhandling. var sjukt trött sen och slocknade i köket medans jag läste en tidning och lotta var ute med hunden. vaknade när tompa kom. så insåg ganska snart att det var lika att gå och sova i sängen ;)

upp tidigt som fan och åka silvrig merca hem istället. tommy skulle hem på möte, så liftade med honom. väntade mig att han skulle köra fort, som han ryktas göra, haha. men det var ganska sansat. då menar jag typ 130 i alla fall. sen jävlar ökade vi takten och rullade lite lätt i 150. och kanske i ett försök att komma ikapp lite tid eller skrämmas gick det även 240 en sträcka. men vilken rush, det var fint. aldrig åkt så fort, och lär aldrig köra så fort heller ;) sen kan jag lova att 150 inte ens kändes snabbt, haha.

har haft så tråkigt under helgen. verkligen inget att göra. det suger. så har försökt planera lite grejer som jag kan fixa och fördriva tiden med. alltså vad fan gör folket som inte håller på med hästar? ;)

min födelsedag har jag spenderat som en helt vanlig dag. fått nå presenter, men inte önskat nått speciellt. eller jo, en bil och en mobil. men det är alltid gratis att önska åtminstone :) ätit en bit tårta, som tyvärr inte var så gott som jag hoppats.
varit i stallet och chillat med stallfolk. borstat camsi ren och fin. red honom på kvällslägret. vi gjorde inget speciellt, red mest runt på volter och lite basic. hittade lite knappar i slutet. men det är en lång väg kvar ;) han utnyttjade sin storhet och styrka ibland och då märker man att han inte är så himla liten. han känns inte så stor att sitta på. säger förstås jag som är van med jättarna. men ca 173 hög häst märktes då och då.
en sak jag tänkt på är att jag dissar min ridstil. den är så himla .. hårdhänt. har alltid tyckt det mer eller mindre, men sen maddis tid känns det som att det blivit värre. och det gillar vi inte. hade behövt en filmning på ett ridpass för att se om det ser lika illa ut som det känns. trist ibland också att ridlärarna är så snälla och inte säger desto mer. hade behövt en jävel som skriker åt mig när det ser illa ut. en förbannat ärlig en. som också kan säga när det ser bra ut ju. nåja ..

det går inte att slänga in bilder med min cpdata idag så ni vet. fuckhej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide