back in the game

hej, hej, hemskt mycket hej
släppte ut hästarna tidigt på morgonen i vanlig ordning. gick och la mig sen igen. brukar ställa klockan på typ halv tio, halv elva och halv tolv. men saudana vad trött jag var när alla alarmen ringde. fick verkligen kämpa mig upp när sista ringde. eftersom det var bra väder bestämde jag mig för att ta en liten roadtrip. lämna gården för engångsskull ;) så fyllde extra vatten till kusarna och kollade till dom innan vägarna tog mig till jävre.


svängde in och åkte genom byn. som var sig lik. sen in på gården. det var verkligen igenvuxet och dött. nyckeln var på samma ställe som förut, bara det att sist jag var till stugan nådde jag nog inte ens den.
det blev ju vattenskada på toan för ett tag sen, är inte vidare insatt i det. men man kan lugnt säga att det syntes. i princip allt golv i hallen var bortrivet, väggen utanför toan, och hela toan. det var bara kvar träväggar och sånt. inte en vacker syn. så allt hade flyttats in till köket, så man kom knappt in.
men var tvungen att kolla runt i hela stugan, i alla fall på nedervåningen. tordes inte gå upp i min ensamhet och säkert en massa spindlar i trappen, hehe. fick massa flashbacks och det var verkligen nostalgi på hög nivå.


vi köpte stugan när jag var typ sju bast. var där säkerligen varje sommar och lite till. hade en massa roliga kompisar, hittade på alla möjliga saker. sen skiljde sig mina päron. pappa hade nog kvar stugan ett tag tills han gick i kk och stugan skulle gått med. men farmor och farfar köpte den. men efter det var inget sig likt, har typ inte vart in där sen dess. förrän idag då. det mesta var sig likt som så, samma gamla stugan, det luktade samma till och med. så det var nice.

det var en satans massa mygg och knott där kan jag lova i alla fall. körde förbi grannarnas hus, såg att dom var utomhus, så åkte och vände och stannade sen nedanför dom. veronica hade inte kännt igen mig om jag inte sagt hej ;) två år sen jag träffade henne sist, ännu längre sen jag såg ungarna. hon var lika glad som vanligt att se mig. så vi pratade en stund, en lång stund. men hade inte tid att stanna, och åkte sen vidare med en önskan om att ta med resten av familjen och svänga förbi en till gång i sommar :)

         
         

körde till stan. och fick träna stadskörning, hahahaha. ska nog hålla mig till gällivare. nämen, så farligt var det inte, ingen skada skedd så. hehe, men råkade köra in på en parkering från fel håll. twice. på två olika då. men tror inte så många såg min stora miss. jag skrattade och skämdes så gott åt mig själv. sprang lite i småstaden och sen neråt gatan. hade med mig två påsar hem. det är en stor grej för att vara mig. händer inte ofta. men behövde det från kappahl och så grejs till morsan.
men hittade faktiskt mer jag hade kunnat tänka mig, men blev snål och ides inte börja prova och sånt. en bra anledning till att åka tillbak till piteå med morsan i släp senare, hihi.

                            

käkade mat, handlade och drog tillbaka till hortis igen. hästarna stod och solade och verkade ha det chill. började med stallet direkt och gjorde klart det. pussat på djuren i hagen lite och försökt fota lite bilder med tg's kamera. fångade lite härjande. olle springer ju så fort jag kommer nära, hehe. donade klart med dom och tog sen in dom när krypen blev fler och fler.

             

duschade och slängde på en tvätt. sen när jag skulle ta ut den var allt sjöblött. vilket det inte varit tidigare. så försökte göra om min tröja, men resultatet blev samma. så fått stå och vrida ur den mitt i natten, haha. och nu får den hänga på tork. lycka till att den ska hinna torka till imorrn ju .. nåväl. måste åka hem imorrn också, jag vill inte, buhu. hade vart fint att stanna helgen. kolla ponnytävlingar, och sen kanske flörta till sig lift hem. men man får inte allt man vill ha, och stackrarna måste ju få ha semester by themself också. så blir väl tåg eller buss hem beroende på vilken tid lo kommer hit.
borde sussa nu, tänkte vara vaken från det jag släpper ut hästarna imorrn. men måste mejla över alla bilder från dagen först och än är jag inte trött. well, nu blev det mycket att läsa. tidsfördriv, pusshej.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide