all attractive

hej, hej, hemskt mycket hej
har sovit ganska länge och konstigt idag. jenny ringde mig vid halv tolv och vi snackade ändå ett bra tag. sen somnade jag om. och varje gång efter det när jag vaknade fick jag för mig att det var natt och tvingade mig att fortsätta sova. hur sjukt är inte det alltså. så jag vaknade inte förrän efter fyra och blev stressad.

drog till stallet så fort jag var klar. borstade bollen klar. kollade sen lite hoppgrupp. borstade cameron och gjorde han och bollen klara. hade bara markarbete på hoppbanan. det dammade nå så sjukt. så fort jag började trava så höll jag tippa på näsan. hästen sköt rygg som bara den. men det var bara att köra på ändå. sen slutade han. men samma visa i galoppen åt båda hållen. men hindrena skötte han själv. piloten fuckade upp en del bara. när vi skulle rida fort efter långsidan började han bocka med mig, hehe. men det var kul i alla fall. han var snäll och det tills jag börja dra honom i munnen, ajabaja. då blev han sur.



han är stor, då tänker man lite jesse, madde. men det är inte riktigt samma. han är mycket känsligare. dom har ju ingen sadel till honom så dom provade en, men den satt inte bra någonstans så det var därför han sköt rygg och höll på. haha, och det visste lo att han kunde börja göra när han är så känslig osv, men inte sa hon nått innan ;)
nej, men honom vill jag rida fler gånger. det var bra att han bocka och höll på så jag fick träna balans och det. sen landade han i fel galopp om jag fick vikten åt fel håll, och det är bra för jag måste träna på att ha vikten rätt hela tiden. sen blev han sur om jag råkade vara för hård eller så, kanoners. och han är välskolad på hindrena, vilket kan ge mig mer självförtroende. helnice.

ska försöka att inte sova bort morgondagen så jävligt. men hade en massa överenergi tidigare ikväll. så jag har till och med diskat. stor grej. nåväl, synes och höres, ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide