guess who

hej, hej, hemskt mycket hej
igår på lägret red vi för ålle. lite serpentiner och sånt. jävlar i min lilla låda vad cameron var fin. det var sjukt kul. och jag red också, åkte inte bara häst och det kändes finers. 
skulle fixat hindret, men fanns inget material, så det sket sig. och upptäckte en sak på kvällen som sket sig. men skitsamma, ska försöka få det att funka i alla fall ;)

idag gjorde vi samma på lägret. vi fick bakläxa på serpentinbågar, så vi gjorde det igen. och alla hade skärpt sig, haha. red sen stora volter och lite sånt. den vita springaren var så fin, fin, fin, fin :) finare än dagen innan, hittade ännu mer knappar. kan inte ens beskriva hur kul det var och när så mycket bara funkade. helt grrrrymt!

enda nackdelen är att vi var nio personer idag och alla är på typ nio olika nivåer, mHm. men sen kan man ju säkert se nått bra med det också ;) får träna på the basic och lära sig att få till det grymt bra, och träna på att trängas. vi är ju så bortskämda med stort ridhus och är van att ha mycket plats .. se där, haha.

ska försöka att inte vara vaken så himla länge idag så jag inte sover bort morgondagen. sen dra till stallet nångång och rida sista passet innan sommarlovet. och efter det drar jag på dirren till tärendö och spenderar helgen där. lite trist kanske, men ska försöka att göra det så kul som det går :)
på återskrivande, pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide