can't be tamed

hej, hej, hemskt mycket hej
for till stallet på morgonen och släppte ut cola. var tvungen att fylla vatten åt henne och åt pärlorna eftersom ingen av dom hade ens en skvätt. kände att det var lika att mocka och fylla några påsar samtidigt.

drog sen hem och chilla, eller rättare sagt fördrev tiden med att inte göra någonting i princip. åkte tillbaka först kring halv fyra och gjorde klart resten. borstade cocco ett gäng länge.
dressade sen i ridhuset. vi var helt ensamma, skönt. kan ju börja med att envisa jag ville prova hur osmidig jag är. men till min förvåning tog jag mig upp på en gång, ganska snabbt, utan pall. det trodde jag aldrig om mig själv ;)
hästen var i alla fall jättefin. var ju ganska länge sen sist jag red henne, minns i alla fall inte när det var. så det var väldans kul att hon var så duktig och samarbetsvillig.
hehe, märker skillnaden på att rida ponny och häst ganska mycket. trivs bättre på hästryggar, kanske för att jag vant mig. sitter nog hellre på en bockande häst än en ponny om man säger så. men känner mig så lång på ponnysar, är van att ha en halv meter mage under skänkeln så .. men för mig med mina inte så överdrivet långa ben och det så är det tusen gånger lättare att inverka på pållen och sånt. när jag ville ha igenom nått, så fick jag igenom det. på häst är det inte alltid det skulle gått, haha. så svårt att förklara. men det var i alla fall super skojigt att rida cocco :)

fixade lite med henne efteråt. drog ut med hunden till abborrtjärn där vi släppte honom. så han fick busa av sig en massa. och även ett litet bad. han är så mesig och törs inte simma, men han doppade sig mer än någonsin tidigare ;) sen kom det lite folk förbi så då drog vi.
ska leta usbt med vampire diaries och försöka kolla dom. jossis data fuckade ur när det bara var några procent kvar av dom, så får se om det funkar.

upp tidigt och släppa ut pållen imorrn igen. blir att busa runt stigen om vädret tillåter det. puss och kram och nyp i stjärten. adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide