we'll walk this world together

hej, hej, hemskt mycket hej
tråkigt att det ska vara så tråkigt väder på tråkmornarna. regnade inte imorse, men det var inte så varmt och blåste kyligt. så hästarna fick ha stalltäcke på sig. hehe, det kändes bättre i hjärtat då ;) fick sova ett tag sen.

gick ut och började med stallet vid ett. sen kom solen plötsligt, så då tog jag av kläderna på hästarna. har hängt upp alla rosetter som fanns här. 107 stycken + tre som gått paj. fick leta en hög stege för att nå upp till taket och fästa snörena. satte dom gamla tätt på en halva av väggen och dom nyare och finare lite mer utspritt på andra delen. så kan man lägga på nya lättare ;) vettefan om det blev bra alltså. men nu är dom uppe och det är ju inte så svårt att ändra om. för det lär bossen säkert vilja göra ;) ok, med bilderna framför sig ser det ju ut som skit. nåja, har ju fått sysselsätta mig en stund nu i alla fall, hehehe.



har faktiskt lagat mat idag. impad av mig själv. har diskat allt också. så nu ska jag nog gå ut till stallet igen. borsta av hästarna och sen motionera dom litegranna innan dom får komma in för kvällen. ska springa upp och kolla om min lilla, kassa kamera är med så kanske jag fotar lite nya bilder.

åh, tänk om jag vart hemma hade jag hoppat snart. det hade jag behövt, en sista hoppning med timpan innan semestern. men får leva med det och bara trimma på marken sen då. nåväl, på återskrivande dårå, pusshej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide