as they fired away

hej, hej, hemskt mycket hej
sitter här på bron till huset. inte så bra att sitta inne med stalliga kläder även om tommy inte är här. solen har varit framme ett par timmar idag, men nu gömmer den nog sig bakom något moln. så speciellt kallt är det inte heller. fåglarna kvittrar som tokar, värsta sommarkänslan. nu saknas det gröna gräset för fulländad effekt. det ser ganska tråkigt ut här omkring nu på våren, när snön börjat smälta så är det jätteblött överallt på ängar och åkrar. men inte är det mycket snö kvar här i hagarna inte, snart så ..

nåja, väntar på att pållarna ska äta upp det hö dom fick i hagen, sen ska jag ta in dom. lo och arne for och handlade lite mat som ska lagas sen. provade smaka vegetariska köttbullar här en dag och det var värsta gott, så vi kör nog på det idag igen ;)

har mockat och roat mig själv ett par timmar. städat hela stallet. som sagt så är jag en jävla perfektionist, nästan cpskadat mycket. true story. och stallägarn kan jag väl inte påstå är lika pedant, hehe. så nu är det fint precis överallt. sen har vi packat om alla grejer. hade ju transporten med hit, men utan den får vi köra fortare neråt landet så vi gjorde allt vad vi kunde för att få plats med allt i lastbilen. kung som vi är så lyckades vi jävligt bra med det. men vi vart lite tveksamma där ett tag. bara inte farbror blå stoppar oss. hehe, hej överlast. därför får inte jag köra, då ryker mitt körkort snabbare än du kan säga polis, polis, potatisgris ;)

well, ska väl kila iväg nu. synes och höres.
vi åker först imorrn btw. ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide