fish and knees

hej, hej, hemskt mycket hej
inte uppdaterat lately eftersom mitt internet gick ut. men nu har pappa köpt mera.
kan tyvärr inte skriva om vad som hänt de senaste dagarna eftersom jag helt ärligt inte orkar tänka tillbaka. hade nog inte minnts mycket ändå.

valle har ju som sagt en rosett och felfri runda i 120 cm. olle var felfri i 130 cm igår och blev sjua trorja. så en rosett till honom också, det var fint. idag hade olle ner 3 hinder i 130, trött kanske. valle hade ner 2 hinder i 140. ett var hans fel och ett ryttarens. men fin som fan var han, blev bara bättre ju längre banan gick. synd att vi inte har några såna klasser i norr.
annika vann 130 med stampe idag. han går så bra i den klassen, och snabb är han :)

nu sitter vi i bilen på väg hem. har åkt ett par timmar. har väl kanske 100 mil kvar nu då. hehehe, nej, men är väl snart i sundsvall. där ska vi käka, magen kurrar.
var tvungen att dra fram datorn, höll på somna. vi åt godis, fick sockerchock, sen ett sjunk och blev trötta. så då åt vi upp resten av godiset för att bli pigga igen, hahaha.

snart dör batteriet till laptopen. så då kan jag inte ladda den förrän ikväll. i umeå troligtvis. så vi får väl synas och höras. pusshej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide