have the courage to dream your dream

hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat hela dagen lång. från åtta till fem. har mockat bajs, tagit in och ut hästar, sopat och allt sånt som hör till förmiddagssysslorna. snackat lite skit med några bryds, nej, skit och skit. sånt ska man inte snacka. men vi har snackat i alla fall, haha. donat på i stallet. haft handikapplektion och sen en hästlektion. det kändes konstigt och lite fel. men jag hade ändå ganska kul. och ursäktade mig till dom att jag inte kunde hjälpa så mycket som dom säkert velat och så. för bland annat så suger jag på det teoretiska, bättre i praktiken då ;) men dom verkade inte vara bittra för det. och att jag har sådana lektioner händer ju inte ofta, så det var bara för dom att härda ut, hehe. har kännt mig glad hela dagen och har haft en rolig arbetsdag, det är fint.

sen hade lotta kommit med nypållen. så kikade lite på honom. visste ju hur han såg ut, men roligare att se live. han var så söt. spännande och se vad det är för någon kuse sen då :) och med lo kom lastbilen och alla tävlingsgrejer så jag kunde börja packa. städade hela lastutrymmet innan jag började. hittade mögliga hinkar och schabrak. usch, men allt var säkert lite fuktigt från regniga falun. så fick diska hinkar och slänga alla schabrak i tvätten. sen kom soffi och hjälpte så då fixade vi maten och lyfte in det mesta. så imorrn är det mesta redan klart, vi åker kring lunch och har det chill. håller en tumme för att vi slipper regn och gärna får sol ;)

nu måste jag nog ta en dusch, eller helst ett varmt bad för mina ömmande kroppsdelar. har blåmärke på hakan givetvis, hahaha, och på armen. och som sagt en hel del ömma kroppsdelar. haha, jag börjar bli för gammal för att hålla på ramla av, huvaligen. egentligen är klockan för mycket, måste ju packa också, men har inte riktigt tid att sova eftersom jag slösat bort massa tid till annat svammel. nåväl, ses och höres, hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide