i know you can feel it too

hej, hej, hemskt mycket hej
blir en jävligt snabb update nu alltså. klockan är jävligt mycket, jag är jävligt trött och måste vara uppe på fötterna, påklädd och på väg ut till stallet halv sex på morgonen! det borde inte vara tillåtet att kliva upp så tidigt. men tävlingarna börjar åtta imorrn och kusarna går första klassen 140.

idag gick båda 135. olle först ut, grrrrymt mycket bättre än igår. sjukt fin såg han ut, ville verkligen hoppa och var intresserad. men tyvärr slutade det på 8 fel i grunden. ryttarmiss på en trippel och då rev dom. sen fick hon lite för långa tyglar och olle började bjuda mot ett hinder som inte skulle hoppas, så då la hon en volt. men annars hur fin som helst, han hade verkligen förtjänat att gå felfritt och få en rosett :)

valle var sig själv idag tack och lov. han fick rasta av sig på morgonen och det verkar ha gjort susen. så han gick som en klocka hela banan. och var felfri med en bra tid. så dom la sig på en tredje plats så långt. bara det att hon starta kring 50 eller nått och det var typ 130 startande. men vi ondade lite och det höll sig till en sjätte placering. vilket inte är fyskam med tanke på hur jävla många startande det var. så vi alla är mycket nöjda och glada :)

calle red fort, men hade ett ner. stampe red fort och felfritt och slutade som tvåa, såg superfräsch ut. duddi gick 150. felfritt! hon såg jättefin ut och hoppade som bara den. sen efteråt var det dom nollande som skulle gå omhoppning. bara tre som nollat. hon var sist ut. första fick ett ner, andra var felfri. tyvärr kom kanske nerverna i kläm eller nått, så det blev två ner. höjden var då upp mot 155 och en tredje plats är fan inte illa.

tg bjöd sen oss alla på mat på hotellet. oj, jag och fin mat går inte ihop. jag nöjer mig med en rulle från pizzabargarn eller nått sånt. jag vågar inte testa nått nytt som heter ankstjärt med blabla. ni fattar grejen ;) så jag tog en hamburgare. men den var ju lite exklusivare då än vanligt. supergott var det i alla fall, mums.

när vi kommit tillbaka till stallet jag och annika fixade vi åt kusarna. jag var klar först, skulle bara fodra och drog en kvällsmock. och hon hade hur mycket som helst att göra så jag hjälpte lite. gick en prommis med undine i mörkret också, ganska mys.

då var de klart. orkar inte skriva mer. måste sooooova. kommer garris försova mig och då dödar lotta mig. hehe. ska göra mitt bästa. får om inte annat sova mitt på dagen. fast då vill man ju se lagen och höga klassen. men nåväl, skönt att vi bli kvar och inte behöver jäkta ihop och en massa. godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide