next city

hej, hej, hemskt mycket hej
nu jävlar är jag trött. bara bananlådan kvar då. blev klara i stallet för inte så länge sen, var bara och duscha justans. åh, vad skönt det var.

en sak jag kommit på till att börja med är att jag lätt ska börja köpa hem veggobullar. jag är inte speciellt förtjust i vanliga köttbullar, bara om man har massa sås och sylt typ. och inte heller köttfärs. ska prova veggofärs senare, men en sak är säker att bullarna är mums :) bara så ni vet. godare än man tror.

gjorde klart hästarna för ridning och for till ridhuset när dom hade haft klart dressyrträningen. men då var det ett par som skulle löshoppa. så vi gick en runda i stallet och kollade sen. ojoj, vilken söt unghäst vi såg. den hoppade som bara den, nästan bättre än den äldre till och med. den var väl bara 1,9 år, men supergullig. hästarna gick bra. gjorde klart det sista i stallet och broddade av.
så imorrn blire upp med tuppen och sen när hästarna fått vara ute medans vi käkar frulle och packar, sen drar vi. antingen mot sundsvall eller högbo. blir många mil i bil i alla fall. phuh, men jag ska väl inte klaga som bara behöver sitta bredvid ;) men nog tungt är det ..

godnatt gott folk och om ni har lite att göra så
underhåll mig gärna med sms eller nå. pussciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide