sweet tooth

hej, hej, hemskt mycket hej
pärlorna går i dom mindre hagarna. inte för att dom på nått sätt är små, men en aning mindre än storhagen ;) lite snö är det allt kvar, men inte speciellt överdrivet mycket.

vi har proffsigt nog fixat internet i huset så passar på att köra en liten update. och helt ärligt är jag den mest tekniska i huset, kan man lugnt säga. haha, och jag är ganska reto annars ;) var tvungen släppa näsan från boken för en stund, hehe, har redan läst ut en. så har just påbörjat den andra, men måste ju spara lite ..


tog just denna bild från fönstret.


avslutar så fint med att säga att jag älskar verkligen det här stället. piteå, hortlax i all ära. men just den här gården, just det här huset .. det går bara inte att inte älska. man liksom bara trivs så bra här :) tycker inte det vore helt fel om jag hade fått ärva det. för då hade jag sett till att tommy och lotta hade försvunnit i bermuda triangeln inom en snar framtid, hahaha. eller så kanske jag flyttar in i hemlighet och när dom kommer hit flyttar jag ut igen and so on ;)

nåja, vi verkade ju välja rätt dag att fly gällivare. när vi lämnat platsen fick vi rapporter om att snön till och med börjat lägga sig på vägarna igen. tji fick alla som bytt till sommardäck redan, vissa andra kloka har ju sparat det arbetet till sen när det verkligen är vår, haha. morsan får väl nyttja min bil om hon vill och känna sig lite dum över att hon tjatat över att jag måste hämta sommardäcken och byta ;)
moooot gröönare vidder inom en snar framtid, ser fram emot det. well, nu ska jag kila ner och läsa bara liite till av boken. tjingtjongtjines


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide