the boats on the sea

hej, hej, hemskt mycket hej
legat och dratt mig extra länge i sängen idag. så mysigt här uppe i mitt lilla rum :) legade och läste min bok ett bra tag innan jag gick ner och chillade lite till.

fixade sen klart pållisarna och så drog vi till ridhuset i näsvik igen. valle fick stå kvar i transporten medans lotta tog in olle i ridhuset. han skulle träna på att vara lite ensam, så dom inte blir för beroende av varandra. så jag och merre gick och leta en kniv så vi kunde sprätta en bal och ge valle lite att tugga på. sen när vi kommer in i ridhuset hör man bara ett jävla dundrande och gnäggande. ja, där sprang olle fullt påklädd. såklart att han hade tagit chansen att smita med lotta ;) 

                  

så hon plockade fram lite bommar och så medans han värmde upp själv, haha. tillsist kom han så jag kunde fånga honom. han fick gå på lina en stund innan hon red, men sen hade han vart superfin. lastade sen ur valle och bytte och promma lite med ollebusen. stod sen och kollade lite när andra folk droppade in och red. snacka om att olle var nöjd när det var 4 andra hästar med honom i ridhuset, hahaha. valle var fin, inte så mycket mer att skriva om honom. han är ju som så bra, lite mognare också. i alla fall ibland ;)

tog hem dom, släppte ut i hagen igen. mockade och smorde innan vi tog in dom och for och käka. blev thai garden i stan. jag är redan uppe i fjärde gången i mitt liv som jag äter thaimat. det ökar stadigt. det är helt ok gott, men inge desto mer speciellt tycker jag.


väl hemma på gården igen började jag bada pållarna. olle är rädd för grejen vattnet åker ner i, hehe. typiskt honom. men vi fick det att funka i alla fall. älskar duschsaken längst ut, man kan ändra till massa olika strålar, superb. valle är kung som vanligt, blev ett snabbad av honom för han börja frysa så snabbt. städat och gjort klart för natten innan jag tog en egen dusch. inte för att det egentligen behövdes, hade ju fått min dusch i vattenspiltan, hahaha. bäst att gå och lägga sig nu ifall jag blir väckt tidigt imorrn ;)
kan vara sista gången jag bloggar tills jag kommer hem. vi har inte bestämt om vi drar vidare redan imorrn eller på onsdag. det återstår att se. pusshejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide