the lost ones

hej, hej, hemskt mycket hej
två inlägg på en dag, waow, det måste vara rekord ;)

tänkte bara skriva lite om vad som hänt på hästfronten idag. ni kan stoppa i er carebox om ni vill, men om inte annat så blir det fint att kunna gå tillbaka och läsa om spännande saker sen i livet.

gick ut och mockade efter middagen. hade sprungit och tatt in dom innan när det kom en liten skur med regn. men efter regn kommer faktiskt solsken. litegrann åtminstone. mockade boxarna, voi saudana hade glömt att dom är så stora. det märks speciellt hos olle som lyckligt sprider sina högar över hela boxen, hehe. borstade, sadlade och gjorde klart hästarna för ridning innan vi lastade in dom i transporten och for den lilla biten till näsviks.

skulle bli lite hoppning, lite checking. red fram ollebusen i skritt och trav. han är ju lite annorlunda att rida på bortaplan, men som tur var gjorde han inga dumheter med mig. fett äckligt och fult att rida utan ridbyxor och chaps! höjde lite hinder medans lotta och ida med sin sparv skuttade. valle såg fin ut, men busig ;) sen bytte vi och hon galopperade olle och skuttade sen samma med honom. han såg också fin ut, men valle snäppet vassare faktiskt. ska bli spännande att se vad dom säger om första utetävlingen, haha.

nåja, sen tog vi hem dom och nattade dom. tog en dusch i stallet, så skönt, hade kunnat stå där hela kvällen. nackdelen med en allergisk i huset är att måsta tvätta håret hela tiden. gillar inte att tvätta det varje dag, det blir så jävla konstigt då. men mojsigt i alla fall. nu ska jag nog sussa, är trött efter att ha måstat kliva upp pretty tidigt ett par dagar i rad. och fler lär det bli. sugen jag blev på chirre och dirre plötsligt ;) godnatt iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide