where do we begin

hej, hej, hemskt mycket hej
tror att jag inte orkade uppdatera igår.

fick lite sovmorgon, efter att jag vart upp och fodrat of course ;) åkte på stan och åt frunch. tog en supergod kycklingsallad. har nästan bara ätit kyckling under denna resa, känns det som i alla fall. gick sen en sväng på den lilla staden. långsamt enligt mig som inte är överförtjust i att gå runt i ointressanta butiker. men hittade 3 par skor jag hade kunnat tänka mig. eller alla var converse, men olika sorter. har behövt nya hur länge som helst nu. ett par var helsvarta och lite annorlunda, ett par var vanliga lila, och ett par var låga. men snirko jag snålade. men det är chill.

borstade sen varsin häst länge och väl. sen red vi ut. jag red busvalle. han var pigg som fan och het på gröten till en början, så fick mest försöka få han att slappna av. red efter någon stig som ledde till skogen. så vi fortsatte på skogsstigar och gick lite överallt. tävlingshästarna i skogen, vilken syn ;) hamnade tillslut på ett litet villaområde innan vi hittade tillbaka till stigens fortsättning. olle ballade ur där, tvärvände och galopperade iväg åt fel håll. och valle försökte inte ens hänga med, vilken kille. var ute och skrittade i nästan en timme, superdupermysigt :)
fixade klart i stallet sen. ja, och kära valle knockade mig förjävla hårt i huvudet. eller typ ovanför ögat. benet, eller kanten till ögongropen eller vad man nu ska säga. hans hårda ben i huvudet mot det benet. såg nästan stjärnor. han skulle klia sig på rumpan och svingade med fart hans huvud bak och träffade mig. men blir nog ingen blåklocka. är ganska hård i ansiktet. när lector stegra och sparkade mig med hoven på kindbenet just nedanför ögat blev det inte ens blått. men helvetes ont, och det gör det nu också. men han är ändå världens bästa ju :)
åt god middag på kvällen och chillade sen framför tvn tills sent.



fick lite sovmorgon idag då lotta gick och fodrade istället. vi var så trötta att vi sovde till halv tio. packade ihop grejerna och det som behövdes. sen lastade vi hästarna i lastbilen och drog vidare söderut. det blev grönare och grönare ju längre vi kom. och när vi nått slutdestinationen björklinge så hade till och med träden börjat bli gröna och det fanns blommer.

westgate farm var den riktiga ändstationen, kom dit vid ett ungefär. john hickeys gård. olle skulle tuktas lite ;) lastade ur och stoppade hästarna i varsin utebox, men flyttade sen in dom i stallet.
kollade när dom red litegrann. karro, john, sten. han hade två finnar som jobbade där, dom kunde inge svenska. så jag fick snacka lite engelska med tjejen, nyttigt ;) det var en jävla massa hästar. men jävlar vad fint ändå, jamenar markena runt omkring, alla gröna hagar. inte dåligt.
sen fick lotta rida en av hästarna där. en jättestor brun, tydligen supersnäll och duktig. bara att sitta upp och styra runt 130 typ eller hur han nu sa. men den såg vänlig och trevlig ut. men seg tydligen då man var tvungen att ha sporrar. den hade fått sår av dom också, så jaa. sen red hon en femåring. hehe, som inte hade vart lika trevlig. men vad ska man säga, johns häst. han sitter ju bara upp och styr runt, medans en annan kanske hade velat ha lite mer skolning and so on.

gick runt och kollade i alla stallen på dom olika hästarna. kikade ut i hagarna på alla miljoners kusar. träffade ju faktiskt olles helbror. samma mamma och samma pappa. han heter super micke! :) han är brun, med helt annan bläs och inte alls lika i utseendet. men han blir tre i år, så vi får väl se sen när han blir inriden, hehe. han knorrade likadant som olle gör i alla fall, haha. såg också deras mamma, men bara på långt håll.
hjälpte john lite när han hoppade studs med ian och nån mer.
sen red lotta och john olle. efter det red lotta valle. det blev lite långsamt att bara sitta och titta. jag klarar inte av att bara göra det en längre tid. men tur som fan att det var riktigt soligt och fint. det kändes som sommar på riktigt med alla gröna hagar omkring också. det blåsde dock lite lätt svalkande, helt perfekt.

när vi var klara lastade vi in djuren igen och reste tillbaka till högbo och då var klockan halv sju, geez. jag somnade i bilen av trötthet. händer sällan. försöker alltid hålla mig vaken för att inte vara taskig mot lotta. kul för henne som då måste köra helt solo hela långa vägen.
trötta som fan drog vi och käkade middag. kyckling igen, surprice, surpice. men supersmarrigt.
nattade hästarna och det. orkade inte göra mycket mer. imorrn åker vi vidare till falun. men inte speciellt tidigt, så får sova till halv tio åtminstone efter att jag fodrat pållarna. sen är det bara att börja packa in allt i lastbilen igen. fysatan. hur ska det få plats? vi har bara använt typ fyra balar så det lär bli trångt i alla fall.

är kanske sista dagen jag bloggar. tror internetet går ut imorrn eller torsdag. får se. kommer ju hem på måndag. men jag vill inte hem. har ingenting att komma hem till, så känns ganska värdelöst. allt kommer bli så himla förändrat från och med nu. på ett sätt bra, men på många andra sätt hemskt. men det är bara att köra på, inte mycket att göra åt saken.
men vi får höras. måste sova. lite sjukt egentligen. vi har ingen tid att passa under dagarna. vi gör ingenting. men ingenting är rätt så krävande för jag är alltid sjukt trött på kvällarna och har sällan tid eller ork för bloggning som jag ändå brukar tvinga mig till. hehe. men godnatt nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide