all the things i never had

hej, hej, hemskt mycket hej
det har regnat, regnat och åter regnat. solen ville inte visa sig idag åtminstone, men dom har lovat fint väder nu. det har kommit mest nederbörd i malung vilket inte är så långt härifrån. så ni kan tänka vad blött. men även om banorna var små sjöar så var sanden ganska bra. blev inte halt eller så.

    

olle gick först av dom två. han var het, men skötte sig och försökte inte rymma i nå utgångar. felfri i grunden, men sen blev det stopp på andra hindret i omhoppningen. lotta skulle vända lite, olle vände mycket, så det blev lite snävt och han stannade. men sen körde dom på igen och klarade alla andra hinder. så 0+4 fel, inte dåligt. vi är nöjda.

valle skulle ju som sagt gå in i 120, få känna på banan, ta det lugnt. dom skulle satsa på en felfri runda och kanske en 15:e placering. inte rida snabbt eller för att vinna. valle var bra, men tyckte det var lite lågt, så i slutet av banan ansträngde han sig inte så mycket. men felfritt blev det, jajamen. och det gav dom en 5:e placering så långt med bara sex startande kvar. haha, så det blev lite snabbare än vad det var tänkt ;) och dom höll den placeringen. så valle fick en grön rosett med sig hem. (direktlänk till dagens resultat

båda hästarna var leriga från topp till tå, samma med utrustningen. så det var bara att i princip spola av alltihopet. sen är det ju så fint med mobilastallar .. när det regnar, då blir det blött i stallet. golvet eller marken i vårat stall i alla fall är så jävla blött och geggigt. och boxarna, dom är blöta. allt spån var totalt genomblött. så man fick lite mer spån. men det räckte inte på låga vägar. men spånet har nästan tagit slut, men imorrn skulle dom ordna mer och sånt. vill ju inte att kusarna ska bli förkylda eller nå. inte så mysigt att sova på blött ju.

 

har fått smörja läder och tagit med skydd, schabrak och sånt att hänga i lastbilen vart det är varmt. annars lär det inte torka. bara det att alla våra grejer hänger på tork hära också. hahaha. fick en regnjacka eftersom min var genomblöt. stövlar hade jag också behövt då jag har ett stort hål i ena joppen. just nu har det slutat ösa ner från himlen, men det börjar nog snart igen, suck.

ska hänga ordning på grejerna i bilen, sen måste jag ut i stallet igen. ska BoTa dom, alltså sätta back on track på benen. och kvälla sen när jag vill. annika ringde nyss och ville ha hjälp när hon kommer. sent som vanligt. så jag får ändå inte sussa förrän efter det, så behöver ju inte skynda med maten. men lika och linda innan det blir mörkt, för det finns inga lampor och det var ingen hit att linda med mobillampan ;) nåväl, ska gå och kolla upp vart ankan ska ha sina djur först av allt. om jag ids blire en dusch också. men det är en bra bit att gå. och ganska ensamt och creepy. och är det mörkt och sent skippar jag det. fräsch och blöt av regnet, men det får gå i alla fall. pusshej, ses och hörs

 


Kommentarer
Postat av: Nathalie Blom

Hojja, regnar ni bort så får ni ju ställa hästarna i vårat stall i Rättvik om det skulle krisa :)

2010-05-13 @ 20:51:56
Postat av: Jk

tack vad snällt :)

2010-05-24 @ 12:55:46
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide