to much of anything

hej, hej, hemskt mycket hej
skrev aldrig igår. var nog för trött.

red trots allt på lektion, även om jag inte tänkte det. men fick välja, så passade på. tog en lättkörd häst, tiamo. han var fin. men det dåliga var kvar i mig, så det hade lugnt kunnat gå mycket bättre. men hästen var duktig.

red maddis galoppsträckan fram och tillbaka barbacka. hon var vild. hon slängde sig om och galoppera iväg en gång. då höll jag nästan på att trilla av, så sa att hon inte fick göra så mer. sen gjorde hon inge större grejer. så på hemvägen kunde vi galoppera med vinden i håret. knasiga häst, helt knasig. gick på banan och red runt lite. bra att jag gjorde det. hon var som hon vart på senaste. sådär lagomt jobbig. det fick mig att inse att jag ändå aldrig klarat av att få till det, så bara bra att hon får åka iväg. men ändå ..



bara ett smakprov från dagen. har många fler. men länge sen jag fota,
så bry er inte om kvallan. bara söta, snälla hästen på bilderna.

 

löshoppade madz på hoppbanan idag. vilket misstag med facit i hand. hästen var superduper fin. men det slutade så dåligt. kusen fick hoppa av sig på cirka 125 som högst. hon var så duktig så. men dumma jag skulle slutat när hon var som bäst, så hade vi sluppit the wierd ones och så skulle hon inte ha blivit så trött. hon sprang runt så mycket efter hindret så hon blev ganska trött. men fina häst, puss på henne. hatar bara mig själv för alla dumma misstag. jag måste sluta tro att jag kan, i can't. vilket är bevisat gång på gång ..
och så finns det ju sånt som förstör en dag, och mer än det. men det koms ihåg! åh, jag blir så arg, sur, ledsen, besviken. jävla ärtkorkar!

skitsamma, fuck u. hejpa 


Kommentarer
Postat av: Anna

Har hon åkt nu?

Stackars dig, men hon är nog glad att hon har haft dig som har haft hand om henne.

Har ju noterat hur noga du är :) så hon måste nog haft det jäkligt bra :)

2010-05-23 @ 23:11:46
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Jk

nu har hon åkt. men det är bara bra för hennes skull. tack anna, vad snällt sagt :)

2010-05-24 @ 12:52:46
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide