carnival of rust

hej, hej, hemskt mycket hej
jag måste sluta klaga på andra, för jag är inte så mycket bättre själv ..
försovde mig. for och släppte ut hästen. en snabbis hem.

fick vara med på hoppträningen. jesse eller tiamo fick jag välja mellan. det blev jesse. för han är ett säkert kort. han är snäll och skulle nog inte kasta av mig. medans timpan är fett kul, men kan vara busig och då hade jag trillat av flera gånger.
hoppade fram på ett par bockar = sockerbitar. med sex galoppsrång emellan. gick lite tungt, men bättre och bättre mot slutet. sen en liten bana på sju hinder med lite bågar och vändningar. la sen till ett hinder. märks att jag är nybbis vad gäller hoppning. råkade dra stackars jesse i munnen över nästan vartenda hinder, men han hoppade i alla fall. fick en bra känsla sen i alla fall. och när jag tog om sista linjen med oxer, räcke så kom vi bra in på oxern, hade superbra känsla och det, sen lite klumpigt till andra, men det gär inget.
så det var hur kul som helst att hoppa jessemannen. han är så snäll, så schysst. men det är så en välskolad häst är. han är allt bra jesse. han tyckte nog det var lite kul allt, för han var pigg och glad. hoppade bara åttio. förr kändes det högt, det lät högt. men det är det inte nu. inte med rätt häst i alla fall. tur att jag fick vara med, det behövde jag.

madzi fick vila. eller det blev lite promenerande innan hon skulle bli fotad. gjorde ett par fula knoppar, skulle snabba mig. har inte fått bilderna än så ni får inte se dom.

övernattning i stallet. det tråkigaste som finns enligt mig. jag har aldrig haft kul på en sån. och inte sover man bra heller. bäddade in mig i min filt på soffan och slocknade. upp vid sju och släppa ut pållen. en sista gång ..
klappade och pussade henne hejdå.

sen startade inte bilen när vi skulle börja rulla mot boden. men en snäll man hjälpte oss och vi kom iväg, en timme senare än planerat, men ändå. gick hur bra som helst att köra till boden. tog inte länge, kändes inte länge i alla fall, skönt. men ajabaja, måste lära mig att hålla hastigheten och inte köra för fort. för körkortet vill jag ha kvar.
hade möte i boden. gick smidigt. roligt gäng det verkar vara. ska bli spännande. pratade sen med jullan och kollade på hennes hästapålle. fördrev tiden med lite allt möjligt medans ungarna höll på bada. träffade romanga, men ingen anneli. åkte sen och hämtade ungarna, men fick vänta på dom så körde runt lite i staden och chansade mig tillbaka till nordpoolen igen, hehe. käkade på max, gick sen på stan, men allt var stängt så vi handlade, for och tankade och sen hemåt. gick också hur bra som helst. så ett par mil i bil var ingen match. hehe. första gången jag körde långfärd ju.

hade fet huvudvärk, kollade lite finalhockey, men somnade innan tio bara mitt i allt.
nu ska jag till stallet och hjälpa lo. shit, nu kommer jag ha mycket freetime. ciao
orkar inte lägga in bilder. ska slänga ut alla senare ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide