star diamond

hej, hej, hemskt mycket hej
är nu bara en snabbis in i lastbilen. är inte alls klar i stallet ännu, men var tvungen att gå hit för att käka.
tävlingarna pågår för fullt, tror det fortfarande är 130 cm, alltså klass två ännu. det är så jävla mycket starter jämfört med i norr alltså. där är det lika många på hela tävlingen som det är i en klass här, utan att ha räknat med unghästarna. det är så mycket roligare, även om det då blir en del väntan. men tummen upp för stora tävlingar :)

det har inte gått så bra för pärlorna.
valle startade först av dom två i 130. hann varken se framridning eller framhoppning. där var dom taskiga och la båda hästarna ganska nära varandra. jamenar är det över 120 startande borde man ju kunna få flytta ner den ena utan problem, men nix. gjorde klart olle medans och hann sen gå med honom runt hela stället och till utgången av tävlingsbanan. därifrån såg jag det mesta.

         

valle blev utesluten. två stopp. han hade nog hoppat, men det hade nog inte vart så smidigt om han gjort det. liksom kasta sig över hindrena funkar inte. och het var han så styrseln var lite vek. sen kan man ju fundera på om det är nå fel, men sen är det ju också första utetävlingen och då har ingen av dom hoppat ute alls i år. bättre lycka nästa gång.

olle skötte sig hur bra som helst hela tiden. förra året var han ju vild på framridning, till framhoppning, på framhoppning, på banan, efter banan. ja, hela tiden i princip. han var ju knäpp. men nu hade han vart som vilken kuse som helst, knatat på utan minsta stök. massa plus. sen på banan blev det 16 fel, varav 3 rivningar och ett stopp på sista. det såg ut att bara gå framåt. ingen jämn rytm eller sånt, utan bara framåt. jävlar vilka språng han fick då. kom lite knasigt och hoppade som bara den för att komma över. jag och anita stod nog och höll andan, hehe. han var för lydig enligt lotta, men dock lite väl fram.


annika och stenne red också den klassen med 8 fel, två rivningar. antar att hon rider dom andra två i 140.

det är och har varit soligt hela dagen, helkalas. men det blåser utav helvete. nästan storm. man måste dra igen dörrarna till stallet ordentligt för annars flyger schabraken omkring i princip. men man ska väl inte klaga, så länge det är soligt är det ju bra :)

nåmen, nu ska jag dra fram mina foppisar. måste vila fötterna från joppar. det känns när man haft dom flera dagar hela dagen, haha. sen är det bara att färdigställa i stallet och chilla eller nå. har nog kanske inte så mycket kvar om jag har tur. damn om jag måste smörja, det tar tid för mig, haha.
well, uppdaterar säkerligen mer senare ikväll. puss och kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide