I'd rather give you the world, or we can share mine

Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag när jag kom hem så käkade vi jättegod mat, mums.
Sen städade vi ut mitt rum. Flyttade ut precis allt. Så nu är min säng i mammas rum med alla hennes grejer, haha. Min 140 säng och hennes 180 säng, då kan man verkligen kalla det sovrum ;)
Ska och betala tapeterna på måndag så då kan dom sätta igång förhoppningsvis. Längtar verkligen. Vill att tiden ska gå lite snabbare, haha.


                    Hedqvist, Erkki, Björnfot och Aukea på galna äventyr ;)

Sen rensade jag mina lådor under sängen och hittade mina gamla skolpapper från Heden. Typ utvecklingssamtalspapper och sammanställningar på ämnen typ som man fick två gånger per år eller så. Hade från 7:an till 9:an.
Så jag satte mig ner och läste igenom allt, haha. Saknar faktiskt tiden på Hedskolan. Vi var sånt oslagbart gäng och vi hade så himla kul.
Sen var jag världens slapptask i skolan, dum som man var. Och fattar inte hur jag kunde vara så skraj för det muntliga. Gjorde inte ens muntligt inför bara lärarn typ. Lärde mig att prata inför folk genom att vara med i US, synd bara att jag inte tordes förrän efter skoltiden, haha.
Och lärarna på Heden. Dom bästa! Vissa bättre än andra. Konstigt nog gillar man fler bättre nu än då. Och dom man gillade mer då tycker man är awesome nu, haha.


En väldigt gammal Ungdomssektion, den bästa ;)


Måste bara skryta om hur duktig jag var på vissa saker. Tycker det är okej att få skryta om detnu, för det stämmer inte längre. Eller hade aldrig kunnat prestera lika bra om jag gjort samma nu om man säger så.
På alla engelskaprov jag hittade hade jag alltid MVG, nästan alla rätt av 100. Det är fan grymt! Fick alltid beröm för engelskan.
Och i svenskan fick jag alltid beröm för att jag skrev så himla fint och allt var så noggrant. Och såklart så var jag fett bra på att skriva svenskagrejer.
Bäst av allt .. Blev helt imponerad av mig själv! Mina krönikor! Både på svenska och engelska. MVG på alla! På papprena lärarna skulle markera massa olika, typ språket osv, på vilken nivå det låg .. Ja, då var det bara MVG rätt igenom.
Läste såklart igenom alla krönikor och dog typ. Kan inte fatta att det är jag som skrivit dom alltså. I princip inga gramatiska rättningar. Istället bara kommentarer som "Wow", och "Så snyggt" på olika stycken i krönikan. Fy vad stolt jag blev när jag läste dom.
Att jag varit så duktig förut, kan knappt förstå. Vart försvann allt det liksom? ;) Nämen, hoj, stoltsame.

    

Hahaha, var bara tvungen att skriva det för jag vart så impad av mig själv. Och det brukar ju inte hända så ofta, heh. Fred ut! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide