Gods of the Arena

Hej, hej, hemskt mycket hej
Just duschat och packat ihop det mesta. Snart bär det av hemåt igen.
Väldigt annorlunda att ha haft båda sina föräldrar under samma tak, och väldigt sams. Nästan lite läskigt.

Har faktiskt inte gjort så mycket här i söder. Mest tagit det lite lugnt och så. Varit på stan i Oxelösund, lika med nästan obefintlig. Tänk er att Ockle är ungefär halva Gällivare så kan ni ju förstå.
Men så har dom ju bara 10 minuter med bil till Nyköping som kan jämföras med Luleå/Piteå ungefär. Och förstås någon timme med bil till Stockholm!

Varit på stan i Nyköping en dag också. Jag fick pengar av pappa för att verkligen handla något. Köpte två tischor, för dom var billiga, haha. Och två böcker, som inte var billiga. Typiskt mig att kunna slösa mer på ett par jäkla böcker, nästan lite ångest.
Men fått en tröja av pappa från Tallinn i alla fall, hehe. En Ed Hardy eller vad det nu var.

Har fått träffa några av Jossis kompisar här borta också. Haha, vilken dialekt ;)
Nåja, ska måla naglarna nu och sen invänta att pappa slutar så han kan köra oss till Nyköping och det första väntande tåget.
Har utan att överdriva fixat ner över 70 filmer och minst 10 tv-serier med åtminstone två säsonger. Haha, tur att min data har gott om plats. Så nu vet ni vad jag kommer göra hädanefter ;) Haha, älskar snabbt internet. Hade bara önskat att man haft det hela tiden, hehe. Well, puss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide