I told you I was trouble

Hej, hej, hemskt mycket hej
Vaknat riktigt tidigt idag. Trodde aldrig att jag skulle vakna av väckarklockan, men det gjorde jag. Slog upp ögonen direkt när första tonen ljöd ur klockan. Inte dåligt.
For till stallet sju och så for vi direkt och hämta transporten och sen spånade vi upp den innan vi begav oss söderut en bit. Bea och jag lyckades sätta fast släpet själva och allt, fast sen vart vi nojiga och bad Alf godkänna. Och det var klart godkänt, haha.


En gammal, lånad bild på Donder. Han är mycket sötare i verkligheten :)


Drog en tank och en käk i Persön eller vad det nu heter. Sen vidare mot Piteå. Bea var lite orolig över att köra inne i stan, men med en så excellent guide som hon hade var det inga problem! Vi hittade också till Grens utan en enda felkörning.
Men vi hade dock inte tagit med något transportgrimskaft och bara ett vanligt kedjegrimskaft. Darn, vilken miss. Vi gick i princip bara och hämta kusen ur boxen och lyfte in han i transporten. Han tyckte det var lite mystiskt att måsta gå in i lådan, men med en liten knuff gick allt.
Fick göra ett provisoriskt transportgrimskaft. Vi ville inte att han skulle sitta i kedjan ifall den hade fastnat eller nå så vi drog repet igenom grimman och gjorde en knut. Sen gasa vi till Granngården där jag kutade in och köpte ett ordentligt tralleskaft. Då kändes det bra i hjärtat och vi kunde lugnt köra hemåt :)
Bea var grym chaffis och klarade färden galant och alla tre kom till Gälka hela.

Lastade ur den lille filuren. Som tyckte att gå ur transporten var det läbbigaste på hela dagen, haha. Installerade honom i gäststallet och gick sen och hämtade sällskapet i form av Cameron.
Städade ur trallen och senare förde jag och Carola tillbaka den och bilen dit dom skulle.


                                                Oldies, sötskallen Cam.

Borstade sötaste Nusse innan vi begav oss på en tur i skogen. Han är ju under igångsättning justans så vi körde bara i skritt. Men det var ändå skönt att vara tillbaka i sadeln igen efter sommarlovet. Det tog ungefär halva galoppsträckan innan det kändes normalt att sitta på hästryggen igen, hehe. Och i fotlederna märktes det direkt att dom haft semester från den ställningen ;) Stod i lättsits och balanssits för att härda lite, haha.
Den vita springaren skötte sig exemplariskt. Med en del små försök till lite bus. Han satte ner långhalsen och ruskade samtidigt som han börja småtrava och några enstaka halvhjärtade försök till en liten bock. Sötskallen, han är så lattjo :)
Kvällsmockade och borstade av både Cam och Donder innan jag gittade hemåt.

Ska nog försöka sova snart, känner att mitt huvud vill ha mera sömn. Och så blir det snabbare lördag, som ska spenderas i stallet igen. Haha, godnatt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide