Stuck in the moment

Hej, hej, hemskt mycket hej
Dagen har spenderats i stallet som planerat.
Började med att mocka till Balance. Som jag upptäckte var världens gris. Allt i smulor i hela boxen. Hämtade sen in honom och gav em. Fyllde alla påsar färdigt också.


Sara och Balance


Gick till gäststallet och borstade Cameron. Var extra noga och tog bort alla bajsfläckar med ryktstenen. Han hade rullat sig så grå och fin också. Men han blev så tjusig. Sen drog vi ut i solskenet på en tur i skogen. Körde samma runda som igår, men omvänd. Han var lika duktig idag. Men han ville trava en hel del, less på att skritta sa han.
Han snubblade till lite två gånger och efter båda gångerna försökte han göra ett litet bus. Lika att passa på tänkte han nog ;) Och sen när vi avslutade genom småstallen vart han lite arabig och tittig. Men stannade och pratade lite med Emma och då hann han se sig runt lite. Fast han tyckte ändå det var läbbigt, haha. Men lyckades ha alla fyra ben i backen för det mesta.


Nusse i hagen


Idag kände jag mig riktigt hemma i sadeln igen. Kändes som det ska. Phu, vilken tur att jag fick rida litegrann innan hoppträningen på tisdag. För annars hade det var helt galet, haha. Ser framför mig hur det hade sett ut, hehe. Fast det kommer nog vara riktigt ringrostigt ändå ;)
Tog hand om pållen efteråt. Kvällsmockade och bytte vatten åt både han och Dondis.



Sen gick jag och borstade Balance. Han hade också gjort fin inpackning från hagen, haha. Efter ett tag sänkte han hela skallen och njöt av borstningen. Så det blev såklart längre borstning än tänkt när han uppskatta det så mycket. Sen när jag borstade huvudet med mjuka borsten stängde han ögonen och hade huvudet i min höjd, så jag nådde. När jag kliade han lite så satte han upp skallen på min axel och myste.
Hade ingen aning om att Sara skaffat sig en sådan myspelle. Det gillar vi en massa, haha. Såklart tog det ännu lite längre då jag var tvungen att mysa massa med honom också ;) Nu fick lill Nallen en massa plus i kanten.
That's my day, hej.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide